Nieuwe Sophia Cirkel start op 18 november 2022:

 

Becoming the divine human you are meant to be!
Embodied ascension – living the divine truth of who you are, while being fully present with life.

Anne channels meditations that will serve you as portals between heaven and earth. You work with your spirits to awaken your own truth, building a coherent field (licht-kanaal) for transformation. The result is that you live from a higher vision, walking a path of self-acceptance, trust and joy. The new Sophia Master Cicrle is a next step to awakening.

 

 

Ben je al jaren op het spirituele pad?

Ben je je er bewust van dat je veel meer bent dan een fysiek lichaam?

Is je spirituele groei belangrijk voor je in het dagelijkse leven?

Besef je dat je oneindige mogelijkheden hebt?

Ben je je er van bewust dat je een ziel en een Hoger Zelf hebt

en dat die in de multidimensionale realiteit erg bepalend zijn?

Is het vinden en kennen van je levensmissie belangrijk voor je?

Vertrouw je je intuïtie bij dagelijkse uitdagingen?

Heb je door dat je met je gedachten, dingen kunt creëren?

Heb je geleerd je emotionele lichaam te controleren?

Geloof je dat je NU een vreugdevol leven in overvloed kunt leven?

Heb je interesse in het verhogen van je vibratie van je licht-lichaam?

Geloof jij in de Nieuw Wereld?

 

ALS JE VEEL VRAGEN MET EEN JA KUNT BEANTWOORDEN DAN
IS DEZE SOPHIA CIRKEL EEN VOLGENDE STAP OP JE  SPIRITUELE PAD.

Kom dan sister,
Het is tijd!
Je bent er klaar voor en je weet diep van binnen dat je missie je roept.

 

De Sophia Cirkel is een intensieve, liefdevolle licht cirkel voor prachtzielen en levenskunstenaars die willen groeien in
licht & liefdes kracht &
manifestatie kracht.

De Sophia Cirkel : Het pad van de Goddelijke Liefde

met o.a. Maria Magdalena, Grootmoeder Anna, Moeder Maria, Isis, de 7 sisters van de plejaden, Venus, de Ancient Grandmothers, de Nusta’s, de Priesteres van Sirius en Sophia

Maria Magdalena & Isis zijn allebei de belichaming van de Goddelijke vrouwelijke energie en de onvoorwaardelijke Liefde. Hun energie is momenteel voor veel vrouwen heel voelbaar, aangezien het DE energie is die NU nodig is om de Nieuwe JIJ en de Nieuwe Aarde/ Gouden Eeuw op te gaan bouwen en vorm te gaan geven.

Deze nieuwe wereld zal gebouwd gaan worden door vrouwen: door ons! En we worden geroepen door Maria Magdalena en/of Isis om volledig te ontwaken door ons diep te herinneren wie we ZIJN en onze talenten in te gaan zetten om mee te bouwen aan de prachtige tijd die al eeuwen is voorspeld en nu is aangebroken.

Maria Magdalena met haar Christus-bewustzijn en Isis met haar magie en Alchemie, begeleiden ons momenteel in onze wedergeboorte, die plaats vindt vanuit een geopend Heilig hart.

De afgelopen jaren zijn we steeds meer uit ons hoofd gegaan en meer vanuit ons hart gaan leven. Nu, in 2021, worden we uitgenodigd om onze goddelijke energie in ons Heilige Hart en lichtkanaal te verhogen en onze levensenergie (slangen of draken energie) te activeren en te versterken in ons hele lichaam en in ons energieveld.

Door de lichtactivaties en energietransmissies (energieoverdracht) in de cirkel, laten we oude cellulaire coderingen in ons lichaam los en ontvangen we, helende energie en hogere licht en liefdes codes die ons Heilige Hart nog meer openen en ons lichtkanaal versterken met licht, zodat ook onze levensenergie en seksuele energie krachtiger en meer voelbaar door ons lichaam en lichtkanaal kunnen stromen.

Zowel het verhogen van onze trilling als het versterken van onze levensenergie maken dat wij onszelf op een steeds diepere laag herinneren en in contact komen met onze voorouders en hun eeuwen oude wijsheid. Totdat we veilig bij onze (niet aardse) familie thuiskomen en weten wie wij zelf zijn en hoe we samen met onze familie de ‘Hemel op Aarde’ kunnen scheppen.

Maria Magdalena en Isis helpen ons met hun energie om ons te herinneren dat we

onvoorwaardelijke Liefde ZIJN

onze LIEFDE 24/7 kunnen leren belichamen en (voor-) leven

Goddelijk, krachtige getalenteerde vrouwelijke leiders zijn

in ons zelf en iedereen God of de Godin kunnen leren zien en ervaren

altijd kunnen blijven groeien in onze oneindige Liefdes & manifestatie kracht

 

Liefde is je grootste kracht
Liefde is het antwoord op al je vragen
Liefde wijst je de weg
Jij bent Liefde

Het steeds meer toelaten van ‘wie wij ten diepste zijn’ vraagt om kwetsbaar te durven zijn en open te staan voor veranderingen in je leven. Het zelfrealisatieproces vraagt om toewijding, moed en doorzettingsvermogen om ook in ‘moeilijke situaties’ trouw aan onszelf en onze waarheid te blijven.

Het is dan fijn en (qua persoonlijke en collectieve vrouwenwond) helend om in een gelijkgestemde cirkel begrepen en eventueel aangemoedigd en/of bekrachtigd te worden.

 

Naast Maria Magdalena en Isis, is ook de mystieke Sophia, in onze cirkel aanwezig.

Sophia is de moeder van alle creatie

Sophia is de overkoepelende Goddelijke Vrouwelijke energie van alle Godinnen ofwel het vrouwelijke principe van het Goddelijke en de daarbij horende wijsheid. Ze is geen priesteres zoals Maria Magdalena of Isis: ze is een stroom van levend en bezield bewustzijn. Zij kan als ‘wijze’ voorbij de sluiers kijken en is, op de achtergrond, dienstbaar aan het pad van het ‘Heilige Vrouwelijke’. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen.

 

Sophia leert ons

om weer autonoom te (durven) zijn

onze spirituele waardigheid weer te gaan voelen

wat commitment en toewijding is

onze waarheid te spreken met onze natuurlijke stem

om ons weer te verbinden met onze heelheid en het eenheidsbewustzijn

 

Het is de stem van Sophia, die ook van ons is. Deze stem maakt een brug van voorbij de sterren naar ons vrouwen die dit nu lezen. We zijn uitgenodigd om de stem van Sophia te horen en te gaan spreken. Wij gaan haar energie belichamen zodat wij op een diep level thuis komen bij onszelf, in eenheidsbewustzijn met al wat is. Levend vanuit het ene grote hart.

 

Hoe gaan we dit dan doen?
Tijdens deze cirkel leer je 5D channelen oftewel allerlei vormen van channeling zodat jij gaat ervaren wat jouw manier is van communicatie met je diepe goddelijke zelf, je hogere zelf en met je gidsen en spirits. Je leert via het derde oog te channelen of direct met je stem en dimensionaal channelen (5D channelmethode).

 

Waarom channelen? Door te channelen kom je in contact met je eigen goddelijkheid die je laat thuis komen op een diep niveau bij jezelf, op aarde en bij je kosmische familie. In deze cirkel leer je om (dieper) contact te maken met je authentieke zelf, hogere zelf en je gidsen. En je leert je spirituele team verkennen en versterken zodat je in het dagelijkse leven kun samenwerken. Je team gaat je helpen hogere dimensies van bewustzijn te gaan belichamen en plezier en meer liefde in je leven toe te laten.

Wees nieuwsgierig naar de nieuwe JIJ, in de Nieuwe tijd!
En maak de sprong die je nu hebt te nemen in dit leven.

 

Je ziel bepaalt je pad……….. go with it! Geef gehoor aan haar verlangen; aan jouw diepste verlangen en laat het jaar 2022 het jaar worden waarin jij helemaal te voorschijn komt en gaat ‘neer zetten’ wat je het allerliefste doet. Maak je leven zoals jij dat wenst en geef het vorm met spirit, in service voor het grotere goed.

Anne Asbreuk is Mystica en energiewerker en zij channelt de energie van Maria Magdalena, Isis, Anna (de moeder van Maria), Maria en Sophia en zet deze in voor alle aanwezige deelneemsters. Zodat iedere deelneemster precies dat krijgt wat haar ziel nodig heeft om tot zelfrealisatie te komen.

De Missie van Anne is om de Goddelijke Vrouwelijke Energie op aarde te verankeren en in alle vrouwen die daar klaar voor zijn. Naast de energie van Maria Magdalena, Anna, Isis en Sophia werkt Anne samen met haar spirituele team van de witte Broeder en Zusterschap en haar sterren families. 

Petra Timmers: deelneemster van de Sophia Cirkel 2021: een prachtige ervaring waar de puzzelstukjes op hun plaats vallen. Voor jezelf kiezen, Liefde en verbinding. Samen met lieve andere vrouwen kreeg ik de kans om te ontdekken wie ik ben en wat er voor mij op aarde te beleven valt. Delen met gelijkgestemden wat er in mij omgaat. Samen mediteren, de magische energie van de oervrouw ervaren. Alles zonder oordeel en ik kan in mijn eigen waarde blijven. Dank je wel Anne voor deze ervaring.

Sophia cirkels

 

BECOME THE LEADER OF LIGHT

Vanaf vrijdagochtend 18 november 2022 start er een Sophia Intensive :
elke vrijdagochtend een workshop
,
en op dinsdagavond, een activatie cirkel per zoom.

5 weekse Sophia Intensive Cirkels

Manifestatie & Channel Training 2022

5 Gechannelde Sophia cirkels in Goddelijke Sisterhood
1 Persoonlijke consult
3 Q & A sessies voor al je vragen op zondagochtend van 10.30 tot 12 uur
4 Meditatiesessies op dinsdagavond waarin je gedragen word in de Sophia energie

* Data Sophia Cirkels: 7,14, 21 en 28 januari en 4, februari 2022
3 Sophia Cirkels in de yurt : 7, 21 januari en 4 februari
Tijd: Vrijdagochtenden van 10.15 – 14.00 uur
2 Sophia Cirkels via zoom: 14 en 28 januari
Tijd: Vrijdagochtend van 10 tot 12.30 uur
* Data persoonlijk consult van 1 uur in januari 2022 (afspraak in overleg)
* Data Q & A : 9,16, 30 januari 2022
Tijden: 10.15 – 11.30 uur
* Wekelijkse dinsdagavond groepsmeditatie om 21.00 uur
* Telegram groep
* Plaats: via zoom en 3 keer in de yurt in Laren
* Groepsgrootte: 13 vrouwen

Investering : € 795,-.

 

Meld je aan

Sophia Masterclass Cirkel

Activeer & versterk je lichtbody & lichtkanaal  &
bouw je nieuw JIJ en je nieuwe Leven op

4 Sophia Cirkels : 2 zoom cirkel en 2 cirkels in de yurt &
3 activatie cirkels : 3 zoom activatie cirkels op dinsdagavond van 21 tot 22 uur
1 zondag cirkel met spaceholders Elsemieke, Amanda en Saskia : zondag 17 april van 11 tot 14 uur

 

Deze Sophia Cirkel start op vrijdagochtend 18 maart 2022
Data : 18 en 25 maart en 1 en 8 april

Zoom sessie: 25 maart  en 1 april
Tijd: Vrijdagochtend 10 tot 12.30 uur

Yurt sessie: 18 maart en 8 april
Tijd: Vrijdagochtend van 10 tot 13.30 uur

Zoom sessies op dinsdagavond 22, 29 mrt en 5 april
De zoom sessies zijn activatie cirkels
Tijd: van 21 tot 22 uur

Extra yurt cirkel: zondag 17 april 11 – 14 uur

Plaats: yurt
Adres Amersfoortsestraatweg 117 Laren
Groepsgrootte: 13 vrouwen
Investering: 495,- euro, tijdelijk 395,- euro

Meld je aan