Maria Magdalena reizen naar Zuid-Frankrijk

Wedergeboorte van de nieuwe JIJ.

Laat je aanraken door de energie van Maria Magdalena

met haar onvoorwaardelijke liefde, heel je wonden en wordt opnieuw

​in je Goddelijke Vrouwelijke Kracht geboren!

Maria Magdalena symboliseert het vrouwelijke aspect, dat in de laatste 2000 jaar van het Christendom, grotendeels is weggedrukt. Maria Magdalena is echter de aanvullende helft van Jezus. Zie het als een lemniscaat, dat enkel samen, heel is. Zij is dan ook NIET (zoals in de Bijbel staat) een bekeerde zondares maar ‘Onze Lieve Vrouwe van het Licht’ of zoals de Fransen haar zo mooi noemen ‘Notre Dame de Lumiere’.

Maria Magdalena probeerde (in de eerste eeuw van onze jaartelling) nieuw leven te blazen in de cultus van de Moeder Godin. Dit deed zij in Zuid-Frankrijk, waar zij de rest van haar aardse leven heeft doorgebracht. Het is nog steeds niet keihard bewezen dat zij ooit in Frankrijk is geweest, maar in de folklore, in de symboliek, in de verborgen boeken en door mijn eigen ervaringen, wijzen vele sporen duidelijk deze richting op. Maria Magdalena heeft  ​de zware energie van Moeder Aarde gereactiveerd. Veel kerken die in Frankrijk aan ‘La Madeleine’ of Moeder Maria zijn gewijdt, staan boven op oude heilige (Keltische) plaatsen met een heilige bron. Deze bron van onze Moeder Godin is nog steeds levendig en voelbaar op vele energieplekken in  Zuid Frankrijk.

In de afgelopen 2000 jaar hadden we de vissentijd. De vissen zijn het symbool van Jezus in het Christendom. De komende millennia staan  in het teken van de waterman. De Maria Magdalena tijd. Het is nu de tijd om het vrouwelijke aspect, gesymboliseerd in de Nieuwe Tijd, weer te re-activeren oftewel wakker te maken en te belichamen in onszelf en in Moeder Aarde om zo wereldvrede een kans te geven. Het is nu de tijd van de ‘nieuwe Maria Magdalena’s’!

Jezus prefereerde het om de wang aan te bieden voor de eerste maar ook de tweede slag. Het verzacht de mensen die boos zijn, als je oprecht lief tegen ze doet. DAT is waar het vrouwelijke principe over gaat. Liefde de overhand laten krijgen. Voor wereldvrede moeten de mannelijke en vrouwelijke energie weer in balans komen. Maria Magdalena moet weer naast Jezus, de moeder moet weer naast de vader, jouw vrouwelijke helft weer naast je mannelijke helft.

De Godin in iedere vrouw mag opnieuw worden geactiveerd en de kosmos en de natuur mogen weer worden gerespecteerd en beschermd. Ben jij de afgelopen jaren, in je persoonlijke bewustwordingsproces, bezig geweest om meer in gelijkheid, verbinding en liefde met jezelf en anderen in vrede te leven?  En wil je nu je onvoorwaardelijke liefde nog meer gaan belichamen en leven? Ga dan mee met deze Maria Magdalena reis en ervaar ondersteuning en bekrachtiging  bij  het belichamen van je Godin-bewustzijn. Laat de  Maria Magdalena energie je helpen om je heilige zielencontract met het ‘Goddelijke Vrouwelijke’  weer te herinneren, zodat je jezelf nog meer gaat herinneren.  En laat je scheppingskracht  weer oprijzen en help mee om haar energie meer toegankelijk te maken voor andere vrouwen in het collectieve veld.

Waarom zouden we naar deze plek gaan?

​In 2016 was ik met een groep vrouwen in Zuid-Frankrijk. We zaten heerlijk in de auto te keuvelen. Tot ik opeens voelde dat we moesten stoppen. We stopten precies voor de plek Fontaine des Amours. Ik stapte de auto uit en voelde een sterke liefdevolle energie door me heenkomen. Ik vouwde mijn handen voor mijn hart in bid positie en langzaam liepen we in stilte naar beneden naar het water. Bij een watervalletje bleven we staan en ik ging aan de voeten van de vrouwen zitten. Ik waste hun voeten en voelde stromen van intense liefde door mijn hele lijf en handen naar hen gaan. Het voelde Goddelijk sereen, maar ook zo vanzelfsprekend en vertrouwd. In stilte bleven we samen, in verbinding met onszelf, het water, de natuur en deze prachtige liefdesenergie. Toen ‘het’ klaar was liepen we samen, veel lichter en blijer, naar boven. Echter boven, werd ik naar een andere plek gezogen.

Bij die plek aangekomen, zag ik een waterbron. Daar moest ik zijn! Ik ging bovenop deze bron zitten en vele oude beelden flitsten voorbij. Ik zag mezelf prediken op deze plek en mensen dopen… Toen werd het stil en liet ik mijzelf naar beneden glijden, terechtkomend in een bassin. Ik kwam boven water en dat voelde als een weder geboorte. Heel blij en licht… heel nieuw.  De kleuren die ik zag waren levendiger om me heen. Beduusd kwam ik het water uit en kleedde mij weer aan. Mijn lieve medereizigers die op mij gewacht hadden, vertelden mij  dat ik zojuist een nieuwe krachtplek had geactiveerd. Iets in mij zei dat dit klopte.

De eerste waterval was gelinkt aan de oude vissentijd en daar vond healing plaats. De tweede waterbron is nu een opnieuw geactiveerde krachtbron werkend voor de nieuwe tijd, voor de wedergeboorte van vele vrouwen die liefde (voor) mogen leven.

“Breng vrouwen naar deze plek om  ​ze opnieuw geboren te laten worden”, kreeg ik door.
​Voel jij dat je naar deze​ bijzondere inwijdingsplek van Maria Magdalena in Zuid Frankrijk wil om opnieuw geboren te worden in je Goddelijke Bewustzijn? Ga dan mee. Jouw tijd is NU.

Ben jij een Maria Magdalena van deze tijd?

Dan voel je de drang om niet alleen voor jezelf  dieper aangeraakt te willen worden door de Maria Magdalena energie, maar dat je ook een bijdrage wenst te leveren om het collectieve bewustzijnsveld  toegankelijk te maken voor andere vrouwen (en mannen). Zodat zij ook in de komende jaren stappen kunnen maken in hun groei en de Goddelijke Vrouwelijke Kracht, in de aardse materie, steeds dieper kunnen integreren. Tijdens de Maria Magdalena Reis zullen we ook een bijdrage leveren aan het verhogen van het collectieve trillingsniveau waarin de Maria Magdalena coderingen aangetrild gaan worden.

Channeling van Maria Magdalena vanuit de Maria Magdalena kerk in

Rennes le Chateau  (2016)

Lieve Magdalena’s,
in het diepe zielenleven, is de vrouw door de eeuwen heen, verloren geraakt.
Haar ziel heeft gehuild.
Haar ziel moest verdragen.
Haar stem werd niet gehoord.
Haar schoonheid niet gezien.
Maar lieve vrouwen, het is NU jullie tijd om op te staan en weer te verbinden.
Besteed alle zorg aan je wonden.
Heel ze met liefde en compassie, zoals jullie vrouwen dit zo goed kunnen.
Zalf de ziel en wees barmhartig.
In liefde zullen we zijn.
Jullie zuster Marie Madeleine

Hanna Maria Magdalena reis 2019

Maria Magdalena en vrouwelijke kracht zijn niet los van elkaar te zien en op deze reis ben ik erg bezig geweest met wat nou vrouwelijke kracht is voor mij. Kracht klinkt zo hard, maar dat is vrouwelijke kracht juist niet. Het gaat juist over zachtheid en kwetsbaarheid en leven met een open hart in verbinding met jeZelf en het leven.
Op deze reis heb ik heel erg mijn eenheid met alles mogen ervaren. Ik voelde me een met het land, een met het leven, een met mijn Zijn (I AM) in plaats van met mijn ego en mind. Mijn hart is meer open gegaan. Heel duidelijk voelde ik dat ik een soul purpose in dit leven heb en dat ik er klaar voor ben om me daar aan over te geven en dat te leven. Dit voelde ik vooral heel sterk in het Isis kerkje boven in dat dorpje. Het bezoeken van de krachtplekken is sowieso een hele mooie ervaring. De verbondenheid die ik voel in de regio met het land en het leven is heel sterk en de natuur is prachtig. Ik voelde heel sterk de energiestromen af en toe, dat was een redelijk nieuwe ervaring voor mij.
Jij, Anne, bent als begeleider super leuk. Je staat midden in de groep en voelt als 1 van ons, dat is heel fijn. In verbinding met de groep stuur je ons zacht een kant op. Echt mama Anne, heel liefdevol en zorgzaam naar iedereen. Je bent aanwezig en laat gebeuren wat heeft te gebeuren. En we hebben veel lol samen, ik ga graag met je op pad, het is altijd een avontuur.

Wat kost dit prachtige avontuur?

INVESTERING (5 daagse)

€ 888,-

VROEGBOEKKORTING

€ 88 als je boekt voor 31 december 2020

VERBLIJF

Le Presbytère in Bugarach in ruime sfeervolle kamers met een beroemde keuken met biologische en vegetarische gerechten (uniek in Frankrijk). Onze gastvrouw is Rommie en haar man Sander is de chefkok.

GROEPSGROOTTE

Minimaal 6 deelneemsters
Maximaal  12 deelneemsters

INCLUSIEF

Overnachtingen in het sfeervolle hotel Le Presbytère, in 2 of 3 persoonskamer
Ontbijt
Transfer van en naar de luchthaven
Transfer gedurende de gehele reis
Reisleiding
Energetische begeleiding op  de krachtplekken
Maria Magdalena inwijding op krachtplek
Maria Magadalena ontmoetings Cirkel in Nederland

EXCLUSIEF

Vliegticket naar Toulouse
Lunch en diner
Reis en annulerings-verzekering
Reserveringskosten a 25 euro
Bijdrage  garantiefonds GGTO

OPTIONEEL

• Lunch/picknick te reserveren in het hotel: € 9
• 1-persoonskamertoeslag: € 225
• David Bailey concert en meditatie: € 35
• Maria Magdalena museum: ca. € 5

VLUCHTGEGEVENS

We vliegen met  de KLM.
De heen vlucht vanuit Amsterdam is op 10 Mei om 8.55 uur. We komen om 10.55 uur in Toulouse aan.
De terug vlucht is vanuit Toulouse op 14 mei om 17 uur. We zijn om 18.55 uur in Amsterdam.

Als het kan, is het i.v.m. ons vervoer in Frankrijk, fijn dat je enkel een reiskoffer als handbagage meeneemt.

 

INVESTERING (8 daagse)

€ 1111,-

VROEGBOEKKORTING

€ 100 als je boekt voor 31 december 2020

VERBLIJF

Le Presbytère in Bugarach in ruime sfeervolle kamers met een beroemde keuken met biologische en vegetarische gerechten (uniek in Frankrijk). Onze gastvrouw is Rommie en haar man Sander is de chefkok.

GROEPSGROOTTE

Minimaal 6 deelneemsters
Maximaal 12 deelneemsters

INCLUSIEF

7 overnachtingen in het sfeervolle hotel in ruime 2 of 3 persoonskamer
Ontbijt
Transfer van en naar de luchthaven
Transfer gedurende de gehele reis
Reisleiding
Begeleiding in de grot door Marianne Wochenauer
Energetische begeleiding gedurende de gehele reis op krachtplekken
Maria Magdalena inwijding op haar krachtplek
Maria Magdalena Cirkel in Nederland

EXCLUSIEF

Vliegticket naar Toulouse
Lunch en diner
Meditatie concert David Bailey
Reis en annulerings-verzekering
Reserveringskosten
Bijdrage garantiefonds GGTO

VLUCHTGEGEVENS

KLM heen vlucht zondag 6 juni met vertrek uit Amsterdam om 8.55 uur en aankomst om 10.50 uur in Toulouse
KLM terug vlucht zondag 13 juni met vertrek uit Toulouse om 17 uur en aankomst in Amsterdam om 18.55 uur

Het zou praktisch zijn ivm het vervoer, als je alleen een kleine reiskoffer als handbagage mee wilt nemen.

Meld je aan voor de vijf-daagse reis
Meld je aan voor de acht-daagse reis

Programma 5 daagse

DAG 1 | AANKOMST

We vliegen met de KLM naar Toulouse in Zuid-Frankrijk. Hier staat een auto klaar die je naar het verblijf brengt. We verblijven in hotel Le Presbytère in Bugarach, in ruime sfeervolle kamers met een beroemde keuken met biologische en vegetarische gerechten (uniek in Frankrijk). ’s Middags lunchen we op een Frans terras in Rennes le Chateau, en we bezoeken de Maria Magdalena kerk en haar museum. Aan het einde van de middag is er een Maria Magdalena cirkel in het hotel met ’s avonds een welkomstdiner.

DAG 2 | MARIA MAGDALENA CONNECTIE-DAG

’s Ochtends bezoeken we de Maria Magdalena grot en ’s middags gaan we lunchen in Rennes le Chateau waarna we een Maria Magdalena Concert krijgen van muziek medium David Bailey, in de kerk. David wordt tijdens zijn spelen geleidt door de spirits, waaronder healers, en zo wordt de muziek en healing afgestemd op onze zielen. Dit is een bijzondere ervaring. ’s Avonds gaan we weer in de prachtige tuin van Le Presbytère, genieten van het culinaire feestje van kok Sander.

DAG 3 | MARIA MAGDALENA INWIJDINGS-DAG

Deze ochtend hebben we via een prachtige weg door de bergen naar Gorges de Galamus. Een bijzondere plek waar de Maria en Maria Magdalena energie-en goed voelbaar zijn. Vervolgens gaan we met een pick-nick mand naar Fontaine d’amour. Een heel bijzondere plek waar Maria Magdalena heeft gepredikt en gezalfd. Als je wilt, krijg je hier een Maria Magdalena inwijding. Dit is een hele zachte liefdevolle inwijding die je lichtlichaam opent en schoonmaak van eventuele blokkades. ​’s Avonds eten we in een restaurant in Rennes le Chateau.

DAG 4 | WANDELDAG OP DE BERG VAN DE NIEUWE TIJD

We beklimmen de berg de Bugarach. Op deze mannelijke, heilige berg ervaar je de hoge trilling die ons verbindt met de energie van de natuur-spirits en God. Als je met een duidelijke intentie naar boven loopt, kun je op steun rekenen van onze ongeziene vrienden. ’s Avonds is er een na-bespreking en afscheidsdiner in de tuin van ons hotel.

DAG 5 | VETREKDAG

Na het ontbijt word je met de auto naar Toulouse gebracht en vlieg je weer terug naar Amsterdam.

Programma 8 daagse

DAG 1 | NAAR BUGARACH

We komen om 10.55 uur aan in Toulouse en rijden naar het pittoreske stadje Mirepoix. Hier gaan we aankomen in Frankrijk op een heerlijk terras. Na de lunch gaan we naar de imposante Kathedraal met prachtige beelden van o.a. Maria, Maria Magdalena en Anna. En dan gaan we op weg naar ons hotel in Bugarach om in te checken, wat te rusten en daarna heerlijk te gaan dineren en slapen in ‘het Paradijs’.

DAG 2 | RENNES LE CHATEAU

Vandaag gaan we naar Rennes Le Chateau en bezoeken we de kerk, het museum en de toren van Maria Magdalena. In de tuin gaan we heerlijk lunchen en je kunt vervolgens nog wat slenteren en winkelen in dit pittoreske dorpje van Maria Magdalena. In de na-middag wandelen we naar het ‘heilige land’ met haar bijzondere zuil. Dit is een krachtige energieplek die je in contact brengt met je authenticiteit. Iedereen ervaart hier, dat wat ie nodig heeft om zich te herinneren wie die werkelijk is.

DAG 3 | MARIA MAGDALENA GROT

Vandaag gaan we naar de Maria Magdalena-Grot en naar de Bron van de Moeder Godin met haar geboortegrot. Daarna gaan we lunchen in de tuin van Rennes le Chateau en bezoeken een Maria Magdalena-concert bij David Bailey in zijn kerk.

DAG 4 | INWIJDINGSDAG

In de ochtend gaan we naar voor een concert naar David Bailey in Rennes le Chateau en lunchen we weer in ‘de tuin’. s Middags gaan we naar Fontaine d’Amour waar je een Maria Magdalena inwijding krijgt en lekker kunt zwemmen.

DAG 5

In de ochtend gaan we naar Serres om de vrouwelijke berg, de Pech Cardou, te beklimmen en nemen en picknicken op de berg. In de middag ben je vrij.

DAG 6 | GROT EN BRON INWIJDING

We gaan naar Marianne Wochenauer in Roquefixade om bij haar op de koffie/thee te gaan. Als Marianne gaat praten is dit altijd een feestje voor je ziel. Vervolgens rijden we naar Ussat en gaan we de Grotte de l’Hermite in. Deze wordt al sinds de oertijd als de grot van de Godin, de Moeder, het spirituele vrouwelijke, vereerd. We doorkruisen de 7 zalen die in de symboliek het beeld van de rups tot de vlinder aangeven. Elke zaal heeft zijn eigen ambiance. Het gaat om het ervaren van je innerlijke waarde, het oude te laten om tot vandaag te komen. De wandeling wordt afgesloten bij de Bron, als laatste deel van de inwijding om tot de tempel van het hart te komen…. in de grot van Betlehem.

DAG 7

In de ochtend gaan we de mannelijke berg, de Bugarach, beklimmen. Dit is steeds weer een ervaring die je dichterbij je eigen Goddelijkheid brengt. Laat je verrassen…..De wandeling is 4 a 5 uur. In de na-middag hebben we een deel-cirkel en ’s avonds ons afscheidsdiner.

DAG 8 | VERTREKDAG

Na het ontbijt rijden we richting de luchthaven van Toulouse.