Wedergeboorte van de nieuwe JIJ.

Laat je aanraken door de energie van Maria Magdalena

met haar onvoorwaardelijke liefde, heel je wonden en wordt opnieuw

​in je Goddelijke Vrouwelijke Kracht geboren!

Maria Magdalena symboliseert het vrouwelijke aspect, dat in de laatste 2000 jaar van het Christendom, grotendeels is weggedrukt. Maria Magdalena is echter de aanvullende helft van Jezus. Zie het als een Lemniscaat, dat enkel samen, heel is. Zij is dan ook NIET (zoals in de Bijbel staat) een bekeerde zondares maar ‘Onze Lieve Vrouwe van het Licht’ of zoals de Fransen haar zo mooi noemen ‘Notre Dame de Lumiere’.

Maria Magdalena probeerde (in de eerste eeuw van onze jaartelling) nieuw leven te blazen in de cultus van de Moeder Godin. Dit deed zij in Zuid Frankrijk, waar zij de rest van haar aardse leven heeft doorgebracht. Het is nog steeds niet keihard bewezen dat zij ooit in Frankrijk is geweest, maar in de folklore, in de symboliek, in de verborgen boeken en door mijn eigen ervaringen, wijzen vele sporen duidelijk deze richting op. Maria Magdalena heeft de zware energie van Moeder Aarde gereactiveerd. Veel kerken die in Frankrijk aan ‘La Madeleine’ of Moeder Maria zijn gewijd, staan boven op oude heilige (Keltische) plaatsen met een heilige bron. Deze bron van onze Moeder Godin is nog steeds levendig en voelbaar op vele energieplekken in  Zuid Frankrijk.

In de afgelopen 2000 jaar hadden we de vissentijd. De vissen zijn het symbool van Jezus in het Christendom. De komende millennia staan in het teken van de waterman. De Maria Magdalena tijd. Het is nu de tijd om het vrouwelijke aspect, gesymboliseerd in de Nieuwe Tijd, weer te reactiveren oftewel wakker te maken en te belichamen in onszelf en in Moeder Aarde om zo wereldvrede een kans te geven. Het is nu de tijd van de ‘nieuwe Maria Magdalena’s’!

Jezus prefereerde het om de wang aan te bieden voor de eerste maar ook de tweede slag. Het verzacht de mensen die boos zijn, als je oprecht lief tegen ze doet. DAT is waar het vrouwelijke principe over gaat. Liefde de overhand laten krijgen. Voor wereldvrede moeten de mannelijke en vrouwelijke energie weer in balans komen. Maria Magdalena moet weer naast Jezus, de moeder moet weer naast de vader, jouw vrouwelijke helft weer naast je mannelijke helft.

De Godin in iedere vrouw mag opnieuw worden geactiveerd en de kosmos en de natuur mogen weer worden gerespecteerd en beschermd. Ben jij de afgelopen jaren, in je persoonlijke bewustwordingsproces, bezig geweest om meer in gelijkheid, verbinding en liefde met jezelf en anderen in vrede te leven?  En wil je nu je onvoorwaardelijke liefde nog meer gaan belichamen en leven? Ga dan mee met deze Maria Magdalena reis en ervaar ondersteuning en bekrachtiging  bij het belichamen van je Godin-bewustzijn. Laat de  Maria Magdalena energie je helpen om je heilige zielencontract met het ‘Goddelijke Vrouwelijke’ weer te herinneren, zodat je jezelf nog meer gaat herinneren.  En laat je scheppingskracht  weer rijzen en help mee om haar energie meer toegankelijk te maken voor andere vrouwen en mannen in het collectieve veld.

Waarom zouden we naar deze plek gaan?

​In 2016 was ik met een groep vrouwen in Zuid Frankrijk. We zaten heerlijk in de auto te keuvelen. Tot ik opeens voelde dat we moesten stoppen. We stopten precies voor de plek Fontaine des Amours. Ik stapte de auto uit en voelde een sterke liefdevolle energie door me heenkomen. Ik vouwde mijn handen voor mijn hart in bid positie en langzaam liepen we in stilte naar beneden naar het water. Bij een watervalletje bleven we staan en ik ging aan de voeten van de vrouwen zitten. Ik waste hun voeten en voelde stromen van intense liefde door mijn hele lijf en handen naar hen gaan. Het voelde Goddelijk sereen, maar ook zo vanzelfsprekend en vertrouwd. In stilte bleven we samen, in verbinding met onszelf, het water, de natuur en deze prachtige liefdesenergie. Toen ‘het’ klaar was liepen we samen, veel lichter en blijer, naar boven. Echter boven, werd ik naar een andere plek gezogen.

Bij die plek aangekomen, zag ik een waterbron. Daar moest ik zijn! Ik ging bovenop deze bron zitten en vele oude beelden flitsten voorbij. Ik zag mezelf prediken op deze plek en mensen dopen. Toen werd het stil en liet ik mijzelf naar beneden glijden, terechtkomend in een bassin. Ik kwam boven water en dat voelde als een weder geboorte. Heel blij en licht… heel nieuw.  De kleuren die ik zag waren levendiger om me heen. Beduusd kwam ik het water uit en kleedde mij weer aan. Mijn lieve medereizigers die op mij gewacht hadden, vertelden mij dat ik zojuist een nieuwe krachtplek had geactiveerd. Iets in mij zei dat dit klopte.

De eerste waterval was gelinkt aan de oude vissentijd en daar vond healing plaats. De tweede waterbron is nu een opnieuw geactiveerde krachtbron werkend voor de nieuwe tijd, voor de wedergeboorte van vele vrouwen die liefde (voor) mogen leven.

“Breng vrouwen naar deze plek om  ​ze opnieuw geboren te laten worden”, kreeg ik door.
​Voel jij dat je naar deze​ bijzondere inwijdingsplek van Maria Magdalena in Zuid Frankrijk wil om opnieuw geboren te worden in je Goddelijke Bewustzijn? Wil jij je spirituele connectie en bewustzijn verdiepen? Wil jij een kanaal van onvoorwaardelijke liefde in deze wereld zijn? Ga dan mee. Jouw tijd is NU.

Ben jij een Maria Magdalena van deze tijd?

Dan voel je de drang om niet alleen voor jezelf dieper aangeraakt te willen worden door de Maria Magdalena energie, maar dat je ook een bijdrage wenst te leveren om het collectieve bewustzijnsveld toegankelijk te maken voor andere vrouwen (en mannen). Zodat zij ook in de komende jaren stappen kunnen maken in hun groei en de Goddelijke Vrouwelijke Kracht, in de aardse materie, steeds dieper kunnen integreren. Tijdens de Maria Magdalena Reis openen wij ieders lichtkanaal en zullen we ook een bijdrage leveren aan het verhogen van het collectieve trillingsniveau waarin de Maria Magdalena coderingen aangeraakt gaan worden.

Hanna Maria Magdalena reis 2019

Maria Magdalena en vrouwelijke kracht zijn niet los van elkaar te zien en op deze reis ben ik erg bezig geweest met wat nou vrouwelijke kracht is voor mij. Kracht klinkt zo hard, maar dat is vrouwelijke kracht juist niet. Het gaat juist over zachtheid en kwetsbaarheid en leven met een open hart in verbinding met je zelf en het leven.
Op deze reis heb ik heel erg mijn eenheid met alles mogen ervaren. Ik voelde me één met het land, een met het leven, een met mijn Zijn (I AM) in plaats van met mijn ego en mind. Mijn hart is meer open gegaan. Heel duidelijk voelde ik dat ik een soul purpose in dit leven heb en dat ik er klaar voor ben om me daar aan over te geven en dat te leven. Dit voelde ik vooral heel sterk in het Isis kerkje boven in dat dorpje. Het bezoeken van de krachtplekken is sowieso een hele mooie ervaring. De verbondenheid die ik voel in de regio met het land en het leven is heel sterk en de natuur is prachtig. Ik voelde heel sterk de energiestromen af en toe, dat was een redelijk nieuwe ervaring voor mij.
Jij, Anne, bent als begeleider super leuk. Je staat midden in de groep en voelt als één van ons; dat is heel fijn. In verbinding met de groep stuur je ons zacht een kant op. Echt mama Anne, heel liefdevol en zorgzaam naar iedereen. Je bent aanwezig en laat gebeuren wat heeft te gebeuren. En we hebben veel lol samen, ik ga graag met jou op pad, het is altijd een avontuur.

Wat kost dit prachtige avontuur?

INVESTERING 

€ 1495 euro

VROEGBOEKKORTING 100 EURO
als je boekt voor 31 maart 2024

 

VERBLIJF

Le Presbytère in Bugarach

 

GROEPSGROOTTE 

Minimaal 13 deelneemsters
Maximaal 16 deelneemsters

 

INCLUSIEF

Overnachtingen in het sfeervolle hotel Le Presbytère of gelijkwaardige accomodatie, in ruime smaakvolle 2 persoonskamer
Ontbijt en 5 diners
Transfer van en naar de luchthaven
Transfer gedurende de gehele reis
Reisleiding
Energetische begeleiding op de krachtplekken als je dat wenst
Maria Magdalena Event op haar krachtplek

 

EXCLUSIEF

Vliegticket naar Toulouse
Lunches op de eerste 5 dagen
Reis en annuleringsverzekering
Reserveringskosten à € 25
Bijdrage  garantiefonds GGTO

 

OPTIONEEL

• Lunch/ picknick te reserveren in het hotel: € 9
• 1-persoonskamertoeslag: € 195
• David Bailey concert en meditatie: € 35
• Maria Magdalena museum: ca. € 5

 

VLUCHTGEGEVENS

We vliegen met  de KLM.
De heen vlucht vanuit Amsterdam
De terug vlucht is vanuit Toulouse

Verdere vluchtinformatie volgt nog.


Als het kan, is het i.v.m. ons vervoer in Frankrijk, fijn dat je enkel één klein reiskoffer als handbagage meeneemt.

Meld je aan 8 t/m 15 sept 2024

Programma 8 daagse Maria Magdalena Reis

DAG 1 8 september | AANKOMST in het heilige land

We vliegen met de KLM naar Toulouse in Zuid Frankrijk. Hier staat een auto voor je klaar die je naar je accommodatie in Bugarach brengt. We verblijven in hotel Le Presbytère, in ruime sfeervolle kamers met een beroemde keuken met biologische en vegetarische gerechten (uniek in Frankrijk).

’s Middags lunchen we op een Frans terras in het dorp van Maria Magdalena: Rennes le Chateau, en we bezoeken hier de Maria Magdalena kerk. Vaak doen we hier een ceremonie of ontstaat er een ritueel. Ook kun je, als je dat wenst, haar museum met unieke toren bezoeken of heerlijk in de dorpstuin gaan zitten en een drankje nuttigen.

Welkom in Frankrijk. Welkom in het Heilige land van Maria Magdalena. ’s Avonds hebben we een drankje in de prachtige tuin van ons hotel met uitzicht op de berg de Bugarach en daarna (hopelijk in de tuin) ons welkomstdiner.

 

DAG 2 | 9 september MARIA MAGDALENA EVENT

 

DAG 3 | 10 september MARIA MAGDALENA CONNECTIE-DAG

’s Ochtends wandelen we naar de Maria Magdalena grot om energie/ lichtwerk te gaan doen en ’s middags gaan we lunchen in Rennes le Chateau waarna we een Maria Magdalena Concert krijgen van muziek medium David Bailey, in de kerk. Hij brengt ons in verbinding met de trilling van the ‘Divine Feminine’. David wordt tijdens zijn spelen geleid door de spirits, waaronder healers, en zo wordt de muziek en healing afgestemd op onze zielen. Dit is een bijzondere ervaring. ’s Avonds gaan we weer in de prachtige tuin van Le Presbytère, genieten van het culinaire feestje van de kok.

 

DAG 4 | 11 september MARIA MAGDALENA INWIJDINGS-DAG

Deze ochtend gaan we via een prachtige weg door de bergen naar Gorges de Galamus. Een bijzondere plek waar de Maria en Maria Magdalena energieën goed voelbaar zijn. Vervolgens gaan we met een picknick mand naar Fontaine d’amour. Een heel bijzondere plek waar Maria Magdalena heeft gepredikt en gezalfd. Als je wilt, krijg je hier een Maria Magdalena inwijding. Dit is een hele zachte liefdevolle inwijding die je lichtlichaam schoon maakt van eventuele blokkades en je trillingsfrequentie verhoogd. ​’s Avonds ben je vrij.

 

Dag 5 |12 september | WANDELOCHTEND OP DE VROUWELIJKE BERG

In de ochtend ben je vrij en om 12 uur gaan we naar Serres om de vrouwelijke berg, de Pech Cardou, (de andere helft van de Bugarach) te beklimmen en met elkaar lichtwerk op de berg te gaan doen. In de namiddag gaan we naar Rennes le Chateau om bij David thuis een groepsconcert bij hem thuis te ontvangen.

 

DAG 6 | 13 september VRIJE OCHTEND EN optioneel vanmiddag de SARAH TOMAR ( het Goddelijke kind ) MIDDAG CIRKEL

 

DAG 7 | 14 september WANDELDAG OP DE MANNELIJKE BERG VAN DE NIEUWE TIJD

We beklimmen de berg de Bugarach. Op deze mannelijke, heilige berg ervaar je de hoge trilling die ons verbindt met de energie van de natuur-spirits en God. Als je met een duidelijke intentie naar boven loopt, kun je op steun rekenen van onze ongeziene vrienden. ’s Avonds is er een na-bespreking tijdens ons diner in de tuin van ons hotel.

 

DAG  8 | 15 september BYE BYE dag

Vandaag gaan we weer met de auto weer naar het vliegveld van Toulouse gebracht en vlieg je weer terug naar Amsterdam.

Channeling van Maria Magdalena vanuit de Maria Magdalena kerk in

Rennes le Chateau  (2016)

Lieve Magdalena’s,
in het diepe zielenleven, is de vrouw door de eeuwen heen, verloren geraakt.
Haar ziel heeft gehuild.
Haar ziel moest verdragen.
Haar stem werd niet gehoord.
Haar schoonheid niet gezien.
Maar lieve vrouwen, het is NU jullie tijd om op te staan en weer te verbinden.
Besteed alle zorg aan je wonden.
Heel ze met liefde en compassie, zoals jullie vrouwen dit zo goed kunnen.
Zalf de ziel en wees barmhartig.
In liefde zullen we zijn.
Jullie zuster Marie Madeleine

Channeling Maria Magdalena Cirkel 2016 Naarden

 

Lieve vrouwen,

allen hier vanavond aanwezig, de ene iets verder weg, de ander iets dichterbij

Ik groet jullie, ik ben één van jullie

ik ben een gelijke aan jullie, mijn naam is Maria Magdalena

Het is een eer bij jullie vrouwen, hier te mogen zijn

in liefde ben ik bij jullie, in zachtheid en in kracht

Het is een spannende tijd voor jullie hier op aarde:

wij vrouwen allen zijn verbonden

en het voorwerk wat ik zo’n 2000 jaar geleden heb verricht met mijn echtgenoot Jezus

werpt nu zijn vruchten af

jullie kunnen de zaden gaan plukken van dat wat gezaaid is, lang geleden

Vrouwen, herinner jullie je kracht, Wij zijn gelijk

Een ieder is gelijk, maar we zijn vergeten die kracht ons toe te eigenen:

in ons lichaam maar ook in het spreken

Ik moedig jullie aan, stappen te zetten, naar binnen te gaan,

diep bij jezelf naar binnen te gaan, om de moed en het commitment te vinden

het licht bij jezelf aan te doen en het zaad te laten groeien tot een Goddelijke JIJ.

Wij mensen zijn allen Goddelijke wezens ergens heel diep van binnen, diep in je hart, is die grote cel

Die cel met de codering die resoneert met deze waarheid

Door je handen op je hart te leggen en mij te durven voelen of om hulp te durven vragen

zal ik je begeleiden, iedere dag naar de grootse, Goddelijke JIJ.

Maar het werk en de keuze heb jij te doen. Ik kan er enkel voor je zijn in liefde bij jou.

Ik zegen jullie, dank jullie voor jullie moed, dank jullie voor jullie aanwezigheid,

ik groet jullie, Maria Magdalena

Maria Magdalena en de broederschap van licht: gechanneld door Anne Asbreuk op dinsdag 17 Mei 2016 tijdens een lichtcirkel in Eemnes.

 

Lieve mensen, het is tijd om vanuit de onschuld, het nieuwe te gaan leven. Enkel vanuit de onschuld, zoals zo mooi verwoord vanavond. Herinner je je ware natuur. Jij bent een kosmisch wezen. Een klein deel van jou is naar de aarde afgereisd. Dat kleine deel van jou wil zoveel licht van jouw grote deel ontvangen, dat jij schijnt. Schijnt de wereld in met alle licht van de grote Jij. En dat is wat wij jullie nu vragen. Durf te ontvangen. Durf jezelf te ontvangen in wie je diep van binnen bent. Door lief hebben van het Zelf. Dan wordt de onschuld voelbaar en wordt daardoor ook het vele licht, wat jij kunt ontvangen, voelbaar. Voelbaar voor de mensen in je directe omgeving en uiteindelijk voor steeds meer mensen. Zij zullen zich aangetrokken voelen door jouw licht. En zoals Moeder Maria vanavond al zei, door de voorbeeldfunctie die jij als lichtwerker leeft, Levend Meesterschap van het licht, zul jij mensen aantrekken en raken in hun hart, met jouw licht. Of zullen we zeggen ons licht? Laat je vullen met al het licht en durf een kosmisch mens te zijn en te leven. Het is nu de tijd! Wij zijn hier vanavond met velen van de Broederschap van Licht en wij genieten ten volle van jullie. Wij houden heel veel van jullie en wij weten dat jullie heel erg gaan genieten. Er ligt zoveel moois op jullie pad. Durf dat te geloven. Durf ons jullie wensen te geven en laat het dan los. Wij zijn er meer dan ooit voor jullie. Wij vragen jullie het licht op aarde te brengen, om het licht te ankeren voor ons. Maar wij vragen jullie ook om te genieten: vol te genieten van jullie zelf, van jullie pad, van alle mensen die jullie tegen komen. Alle mensen die jullie mogen ontmoeten, kunnen jullie een beetje licht meegeven. Jullie hebben zoveel licht: durf het te geloven, durf het te voelen en durf het te zijn: ‘kanalen van licht’.  En verbind jullie met elkaar. Met elkaar zijn jullie nog sterker, in samenwerking met Het licht. Durf mensen uit te nodigen en mee te laten genieten van jullie licht. Durf voor jullie licht uit te komen. Het is enkel niet voor jullie alleen. Jullie hebben jullie weg. Op die weg komen heel veel mensen langs. Er passeren heel veel mensen jullie. Ze zoeken de weg, maar gaan soms langs jullie heen omdat jullie vergeten te stralen. Omdat jullie zijn afgeleid. Dat is ok, maar het is niet meer nodig. Het vraagt enkel focus. Focus van het licht op jouw pad. Durf te wandelen op jouw pad van enkel licht. Het leven wordt zoveel leuker. Overal waar je komt. Voel nu onze universele liefde, die jullie zo goed kennen. laat je hierdoor verwarmen. Dank jullie wel.