De inwijding ​met de Priesteressen van Lemurië en de Hoge Raad
waarin je wordt ingewijd in het licht van Lemurië

Wat gaan we tijdens deze inwijding doen?

We beginnen met het aanroepen van de priesteressen en de Hoge Raad van Lemurië. Je gaat door de Lemurische poort die door de priesteressen wordt gemaakt en je ontvangt tijdens de geleide meditatie een heling in de kristallen tempel van de Lemurische Priesteressen. In de initiatiegrot ontvang je via mij de inwijding ‘HET LICHT van Lemurië’ in aanwezigheid van de Priesteressen en de Hoge Raad, door gebruik te maken van een bijzonder en krachtig zaadkristal. Vervolgens word je in een Lemurische synchronisatiekamer geplaatst om alles te integreren.

Wat is Lemurie en wie zijn de Lemurische priesteressen?

Lemurië was lang geleden een spiritueel paradijs op aarde, een zeer hoge ontwikkelde beschaving, die volledig in eenheid leefde met alles om zich heen. Totdat er misbruik werd gemaakt van liefde en deze beschaving ten onder ging. De Lemurische Priesteressen hebben zich nu weer kenbaar gemaakt. Ze willen zich vanuit het contact met het goddelijke, hun magische en wereldse krachten bewust en gericht inzetten. Om ons te herinneren dat wij het licht van Lemurië in ons dragen. Dat het in ons fysieke en energetische DNA zit, erop wachtend tot het weer geactiveerd mag worden. Ze openen daardoor de oude heilige poorten naar die oude wereld en haar wijsheid.

Wat is het licht van Lemurie?

De Licht van Lemurië afstemming verbind je met de Lemuriers en versterkt alle al aanwezige connecties. Dit is een versterkend systeem dat helpt om je helderziende / heldervoelende / helderwetende capaciteiten te ontwikkelen en versterken. Ook helpt het om de verborgen herinneringen van het verre verleden naar boven te halen. Je wordt afgestemd op de Lemurische dimensie die wijsheid, hoge frequenties, pure eenheid en herinneringen bevat, waardoor we ons huidige frequentieniveau kunnen verhogen en het weer zichtbaar kunnen laten worden.

Data groepsinwijdingen:

Vrijdag 20 november 2020, Vrijdag 4 juni 2021 en Donderdag 18 november 2021
Tijd:  10.00 – 13.00 uur
Plaats:  St. Vitusstraat 28, Naarden Vesting
Investering: € 70, inclusief het Lemurische Zaadkristal

Meld je aan

Persoonlijke inwijding is mogelijk op aanvraag.
Investering:€ 140,-

Meld je aan

Deze workshop is gemaakt door Karin Meengs-Vink van Kirima. Zij heeft mij ingewijd en ik mag nu de inwijding aan jou doorgeven.