Lemurische inwijdingsdag:

Anne is ooit geboren als Priesteres in de Tempel van Lemurie. En zij zal je deze dag bekend maken met Lemurie en haar prachtige energie.

Een bijzondere dag waarin je, in de ochtend, door de Priesteressen van Lemurië en de Lichtraad wordt ingewijd in “Het Licht van Lemurië” en in de middag heb je een Lemurische Sisterhood Cirkel waarin je gaat ervaren wat jij met Lemurie hebt.

Wat gaan s’ochtends doen?

We beginnen met het aanroepen van de Priesteressen en de Lichtraad van Lemurië. Je gaat door de Lemurische poort, die door de Priesteressen wordt gemaakt en je ontvangt tijdens de geleide meditatie, een heling in de Kristallen tempel van de Lemurische Priesteressen. In de initiatiegrot ontvang je via mij de “Licht van Lemurië inwijding”, in aanwezigheid van de Priesteressen en de Lichtraad, door gebruik te maken van een bijzonder en krachtig Lemurisch zaadkristal. Vervolgens word je door mij in een Lemurische synchronisatie Lichtkamer geplaatst om alles te laten integreren.

Je ontvangt van mij een persoonlijke boodschap die de Priesteressen voor jou hebben doorgegeven.

 

Wat is Lemurië en wie zijn de Lemurische Priesteressen?

Lemurië was heel lang geleden een spiritueel paradijs op aarde, een zeer hoog ontwikkelde beschaving, die volledig in eenheid leefde met alles om zich heen. Totdat er misbruik werd gemaakt van liefde en deze beschaving ten onder ging. De Lemurische priesteressen hebben zich nu weer kenbaar gemaakt. Ze willen zich vanuit hun contact met het goddelijke, hun magische en wereldse krachten bewust en gericht inzetten, om ons te laten herinneren dat wij het Licht van Lemurië in ons dragen, dat het in ons fysieke en energetische DNA zit, erop wachtend tot het weer geactiveerd mag worden. Ze openen daarvoor de oude heilige poorten naar die oude wereld en haar wijsheid.

 

Wat is het Licht van Lemurië?

De Licht van Lemurië afstemming verbind je met de Lemuriërs en versterkt alle al aanwezige connecties. Dit is een versterkend systeem dat helpt om je  helderziende/heldervoelende/helderwetende capaciteiten te ontwikkelen en te versterken. Ook helpt het om de verborgen herinneringen van het verre verleden, naar boven te halen. Je wordt afgestemd op de Lemurische dimensie, die wijsheid, hoge frequenties, pure eenheid en herinneringen bevat, waardoor we ons huidige frequentieniveau kunnen verhogen en het weer zichtbaar kunnen laten worden.

 

Wat gaan we in de middag doen?

Samen met andere gelijkgestemden gaan we onderzoeken wat jij met Lemurie hebt. Wat is jouw connectie mbt de Lemurische lineage? Je gaat je op een diep niveau verbinden met Lemurie en ervaren hoe lemurisch licht door je heen kan stromen en je kan ondersteunen in deze Gouden Tijd.

Deze dag is altijd zo prachtig qua energie en zo een vreugde om ‘ancient sisters’ terug te zien.

Woensdag 13 Juli en vrijdag 30 september 2022
Tijd: 11.00 – 17.00 uur
Plaats:  in de yurt
Adres: De Groene Afslag Amersfoortsestraatweg 117 Laren

Investering €111

Meld je aan

Deze workshop is gemaakt door Karin Meengs-Vink van Kirima. Zij heeft mij ingewijd en ik mag nu de inwijding aan jou doorgeven.