Rite of the Womb inwijding.

De Rite of the Womb is een inwijding voor alle vrouwen. Zeker NU!

Deze inwijding is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.
De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Hierdoor is de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren gegaan. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol kracht, zachtheid, liefde en wijsheid.

The Rite of the Womb inwijding, werkt helend en bekrachtigend op jouw baarmoeder, en zorgt voor loslaten van alles wat jij en je voormoeders verzameld hebben in je baarmoeder en wat je nu niet meer nodig hebt. Door het ontvangen van de inwijding oftewel ‘the Rite’ treed je toe tot een lijn van vrouwen die lijden en pijn in de baarmoeder loslaten. Onze baarmoeder is juist de plek van onze kracht en creatie. In een veilige cirkel van prachtige vrouwen maken we contact met dat wat we niet meer nodig hebben en met dat wat we willen manifesteren. En we bezegelen onze verbondenheid met de universele baarmoeder via de Rite. Dit is een cadeau aan jezelf, aan elkaar en een krachtige cleansing wereldwijd. En na het ontvangen, kan je deze inwijding zelf doorgeven aan andere vrouwen en mannen.

Om alle vrouwen te bevrijden van hun angst en pijn in hun familielijn en deze om te zetten naar creatiekracht en wedergeboorte, biedt ik deze inwijding voor 25 euro aan, ivm de weinige plaatsen in de yurt die momenteel mogelijk zijn. We gaan als het goed weer is buiten, in de natuur, deze inwijding ontvangen en geven zodat alle vrouwen de mogelijkheid hebben om mee te gaan naar de energie van de  nieuwe Aarde.

Data:

 

Zaterdag avond – Volle maan 8 december 2022

Tijd : 20 uur
Locatie: in de yurt. Groene afslag Laren

​Investering: 25 euro

Meld je aan

Mascha: Rite of the womb 2016

Dank je wel lieve Anne, bedankt voor de bijzondere avond. Ik was diep ontroerd door de verhalen van alle vrouwen en het aandachtig luisteren naar elkaar. Het was zo mooi om te zien hoe jij iedereen om de beurt een inwijding gaf. Zo toegewijd en vol met liefde. Dank je wel lieve Anne dat je dit met ons deelt.

Saskia: Rite of the womb 2021

Een reis naar vrij zijn in totale overgave, waarin de vrouwelijke energie centraal staat. Vrij zijn met de kracht van je vrouwelijke energie. Het loslaten vanuit liefde via de womb is warm en zacht met echte power. Anne geeft je de ruimte je pad te volgen maar helpt je ook door te pakken en het echt in overgave los te laten. De liefde en ondersteuning heb ik als een warm bad ervaren.