De Isis dag: Priesteressen van Isis inwijding en Cirkel

Ochtend: De inwijding met de Priesteressen van Isis

Wat gaan we tijdens deze inwijding doen?
Je maakt een meditatieve reis door  de Hal der Zuilen, waarbij je door een etherische Priesteressenpoort gaat en door 7 bewustzijnslagen reist. Je ontvangt een inwijding in de energieën van de Priesteressen in de hal der Zuilen. Tijdens de inwijding word je ingewijd door Isis en de Hoge priesteres. Er speelt speciale muziek, oude heilige mantra’s, die een reinigende en krachtige werking hebben, waardoor je dieper in je energie komt.

Wie zijn de priesteressen van isis?

De Priesteressen zijn een zusterschap dat al sinds Atlantis bestaat. Zij staan in verbinding met Isis en zij volgen haar roep en haar kracht. Ze hebben zich in Atlantis bezig gehouden met healing op alle niveaus en sinds de val van Atlantis zijn ze op weg om de mensheid op etherisch niveau te ondersteunen. Zij kennen jouw ziel, jouw pijn en jouw verlangens. Zij zijn er om jou te laten ervaren dat jouw scheppingskracht is ‘IK BEN’. Je kunt ze op elk moment aanroepen en je zult hen ervaren, want hun energie is groot en krachtig. Hun gezang brengt heling en helderheid op zielniveau. Zij bevinden zich in de Hal der Zuilen, waar jij wordt ingewijd.

Wat is de hal der zuilen?

De Hal der Zuilen is een etherische plek van Genade, die wordt bewaakt door de Priesteressen. Een ieder die bereid is haar te vinden, zal haar ook vinden. De Hal der Zuilen vormt een laag tussen alle bewustzijnslagen en is oneindig groot. In de Hal bevindt zich een bibliotheek waar het gezamenlijke weten van de mensheid wordt bewaard.

Middag: Isis Cirkel

 

Het is tijd om uit je comfortzone te stappen
en te voorschijn te komen
en je licht en kracht weer toe te eigenen

Laat je niet meer door angst leiden
Help nu mee om de wereld te veranderen
Schijn je innerlijke licht de wereld in
Focus op vrede, liefde en lol
Sta niet langer toe dat je beperkende overtuigingen je groei vertragen
Maak contact met je Hogere Bewust Zijn
Ervaar een diepe connectie met de Bron
Creëer een liefdevolle relatie met jezelf
Leef met discipline
Werk samen met je spirituele helpers
Weet wat het betekent om onderdeel van een groep onvoorwaardelijke zusters te zijn
Bezit je eigen licht en kracht
Word wakker van illusies die je nog binden
Groei in Liefde
​Durf hulp te vragen en te ontvangen

De Isis-energie zuivert ons van onze laatste oordelen, angsten/ trauma’s uit onze jeugd en/of vorige levens en verlicht onze mind, zodat een groter inzicht en overzicht ontstaat, een hogere waarheid zich aandient en je bekend raakt met ego-loze wijsheid, wij-bewustzijn en een verlichte geest en denkwijze. Isis leert ons in alles: (persoon, situatie, plaats) het goddelijke te zien en ervaren.

De Isis-energie is ook diep helend voor wat betreft ‘oud zeer’ en het terugwinnen van je ziel; Zielsherstel. Ze helpt ons om vrede te sluiten met ons verleden en verloren delen van onze ziel terug te eisen. Het is tijd jezelf volledig in je eigen kracht te krijgen, je ziel terug te roepen van trauma’s uit dit leven of andere levens, jou aan jezelf terug te geven, heel en compleet. Door dit te doen zal je leven opbloeien, doortrokken worden van meer energie en zich vernieuwd en nog mooier manifesteren.

Vrouwen cirkels bestonden al duizenden jaren geleden in o.a. Atlantis, om de energie van de Godin te verankeren. Later kwamen zij weer op in het oude Egypte, waar de Priesteressen van Isis & Hathor in vrouwengemeenschappen hun werk verrichten. Momenteel voelen veel lichtwerkers dat zij ‘iets’ hebben met Isis of Hathor en/of Egypte. Sommigen willen dol graag naar Egypte en anderen willen er voor geen goud heen. Hier valt informatie op te halen! Voel jij dat ook, sluit je dan aan bij deze groep vrouwen/ priesteressen die in volledige hartverbinding met elkaar, op basis van gelijkwaardigheid, samen hun Goddelijke vrouwelijkheid gaan belichamen.

“Want ik ben de eerste en de laatste.

Ik ben de geëerde en de verguisde.

Ik ben de hoer en de heilige.

Ik ben de vrouw en de maagd.

~ Van de Nag Hammadi

Laten we even contact maken met godin Isis van het oude Egypte, maker van magie, spreker van spreuken, eeuwig bewaakt door een stam van loyale schorpioenen.

Zij die leed aan liefdesverdriet, net als sterfelijke vrouwen, die haar man Osiris heeft laten herrijzen en Zonnegod Ra uitdaagde.

Isis aarzelde niet. Ze hield zich niet in.

Ongeacht de beproevingen waarmee ze op een bepaald moment werd geconfronteerd. Isis kende haar missie duidelijk.

Ze omarmde de ontberingen als portalen voor transformatie, niet alleen voor zichzelf en haar familie, maar ook voor de hele mensheid.

 

Hoe kun je Isis belichamen?

Zie haar voor je staan.
Hoe houdt ze haar felle schouders vast?
In welke hoek kantelt ze haar hoofd?
Hoe sprankelt het licht in haar oog?
Hoe kun je haar spiegelen?
Hoe kun je doen wat zij doet?

Hoe kun je haar worden?

De mogelijkheden zijn oneindig, wanneer we de Godin belichamen en WORDEN.

In de Isis Cirkel zul je vertrouwd raken met de oudste Godinnen – uit de Oorspronkelijke Tijd – degenen die het eeuwige evenwicht van aarde en hemel initieerden en die weten hoe ze het op hun plaats moeten houden.

Laat Hun energie door je heen stromen, je doen herinneren en bewegen…..

Totdat je wakker wordt in je oorspronkelijke staat van ZIJN met je volledige potentieel. Klaar om de nieuwe wereld te bouwen.

 

Zodra je dit proces van het belichamen van JE kerngodinnen ervaart, de oergodinnen die het duidelijkst tot JE spreken, op diepere en hogere niveaus van je wezen …

  • Zul je stoppen met aarzelen.
  • Zul je de laatste overblijfselen van twijfel, schaamte en schuld loslaten die je al zo lang vastklampen.
  • Je gaat het LEVEN volledig omarmen en verwelkomt elke dag met PASSIE en VRIJHEID.
  • Je kiest voor de hoogste trillingsfrequentie en intentionaliteit rond je gedachten, woorden en acties.
  • Je zult gemakkelijk het mysterie omarmen, de uitdagingen, het niet-weten.
  • Je zult een ruimte van duidelijke erkenning betreden dat werkelijk elke gebeurtenis in je leven een geschenk is van het Goddelijke.
  • Je beslissingen en uw toespraak zullen schitteren van magie en duidelijke kennis.
  • En je zult in elke cel voelen, diep in je merg, dat jij, jezelf, een GESCHENK van de Godin bent, hier om onze wereld wakker te schudden en wakker te maken.
  • Vanuit de Heilige Ruimte van Bestaan zul je in staat zijn om actie te ondernemen op manieren die je nooit eerder voor mogelijk had gehouden.

Isis Dag

* Datum: zaterdag 19 maart 2022
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
* Whatsapp groep
* Groepsgrootte: maximaal 13 vrouwen
* Taal: Nederlands
* Plaats: Groene afslag 117, Laren
* Medium: Anne Asbreuk
* Investering: € 111

Meld je aan

Mariken: Isis cirkels 2019

Dank voor de mooie lessen, wijze vrouwen en wijze woorden.
Mijn geschreven gedicht voor jou:
Niet te verzanden in het alledaagse moeten
Maar te voelen hoe het is om te mogen begroeten
Hoe verademend te weten: alles mag er zijn
Je ruimte innemend, groeiend van je pijn
Hoe gelukkig te weten, er wordt van je gehouden zoals je bent
Ondanks geloof of zeden, wetend dat je welkom bent