Het is tijd om uit je comfortzone te stappen
en te voorschijn te komen
en je licht en kracht weer toe-te-eigenen

Laat je niet meer door angst leiden
Help nu mee om de wereld te veranderen
Schijn je innerlijke licht de wereld in
Focus op vrede, liefde en lol
Sta niet langer toe dat je beperkende overtuigingen je groei vertragen
Maak contact met je Hogere Bewust Zijn
Ervaar een diepe connectie met de Bron
Creëer een liefdevolle relatie met jezelf
Leef met discipline
Werk samen met je spirituele helpers
Weet wat het betekent om onderdeel van een groep onvoorwaardelijke zusters te zijn
Bezit je eigen licht en kracht
Wordt wakker van illusies die je nog binden
Groei in Liefde
​Durf hulp te vragen en te ontvangen

De Isis-energie zuivert ons van onze laatste oordelen, angsten/trauma’s uit onze jeugd en/of vorige levens en verlicht onze mind, zodat een groter inzicht en overzicht ontstaat, een hogere waarheid zich aandient en je bekend raakt met ego-loze wijsheid, wij-bewustzijn en een verlichte geest en denkwijze. Isis leert ons in alles ; ( persoon, situatie, plaats) het goddelijke te zien en ervaren.

De Isis-energie is ook diep helend voor wat betreft ‘oud zeer’ en het terugwinnen van je ziel; Zielsherstel. Ze helpt ons om vrede te sluiten met ons verleden en verloren delen van onze ziel terug te eisen. Het is tijd jezelf volledig in je eigen kracht te krijgen, je ziel terug te roepen van trauma’s uit dit leven of andere levens, jou aan jezelf terug te geven, heel en compleet. Door dit te doen zal je leven opbloeien, doortrokken worden van meer energie en zich vernieuwd en nog mooier manifesteren.

Vrouwen cirkels bestonden al duizenden jaren geleden in o.a. Atlantis, om de energie van de Godin te verankeren. Later kwamen zij weer op in het oude Egypte, waar de Priesteressen van Isis & Hathor in vrouwengemeenschappen hun werk verrichten. Momenteel voelen veel lichtwerkers dat zij ‘iets’ hebben met Isis of Hathor en/of Egypte. Sommigen willen dol graag naar Egypte en anderen willen er voor geen goud heen. Hier valt informatie op te halen! Voel jij dat ook, sluit je dan aan bij deze groep vrouwen/priesteressen die in volledige hartverbinding met elkaar, op basis van gelijkwaardigheid, samen hun Goddelijke vrouwelijkheid gaan belichamen.

Mariken: Isis cirkels 2019

Dank voor de mooie lessen, wijze vrouwen en wijze woorden.
Mijn geschreven gedicht voor jou:
Niet te verzanden in het alledaagse moeten
Maar te voelen hoe het is om te mogen begroeten
Hoe verademend te weten: alles mag er zijn
Je ruimte innemend, groeiend van je pijn
Hoe gelukkig te weten, er wordt van je gehouden zoals je bent
Ondanks geloof of zeden, wetend dat je welkom bent

Isis: “Ik hou al van je sinds aloude tijden, dierbaar kind van het licht,
Ik eer jouw licht en wil helpen bij jouw groei. Ook in de donkere uitdagingen ben ik bij je,
en spoor je aan het licht te zoeken  in het donker en te beseffen dat je met liefde in je hart
altijd zult overwinnen.  Ik eer je dienstbaarheid aan het pad dat ik dien, het pad van aloude vrouwelijke kracht, het pad van heling, liefde en de mysteriën van liefde, dood en wedergeboorte. Ik wens je kracht &  ik wens je liefde.
Het is een grote vreugde je ook in dit leven weer te ontmoeten.
Je zuster priesteres in licht en liefde, Isis.”

Begeleidingstraject van 5 Isis Cirkels

* Data: vrijdag 29 januari, 12 & 26 februari, 12 & 26 maart 2021
* Tijden: 10 – 13 uur
* Plaats: Sint Vitusstraat 28, Naarden

Begeleidingstraject van 5 online cirkels: virtuele reizen naar Egypte

* Data: vrijdag 30 april, 28 mei, 25 juni en 10 september en 8 oktober 2021

* 1 buikdansles in de zomer in Bussum
* Datum: samen te bepalen
* Groepsgrootte: 12 vrouwen
* Taal: Nederlands en Engels
* Trainer: Anne Asbreuk

Mystieke Egypte Reis met Nijlcruise: 15 t/m 24 oktober 2021

* Investering: 2500 euro

Meld je aan

Als er nog plaatsen vrij zijn in de jaargroep, kun je je opgeven voor alleen het begeleidingstraject van 5  Isis Cirkels en/of het begeleidingstraject van 5 virtuele  Cirkel reizen naar Egypte

Het begeleidingstraject van 5 Isis Cirkels 2021

* Gratis Telefonisch intake gesprek
* Inwijding van de Hoge Priesteressen van Isis
* Datum: Vrijdag 8 januari 2021
* Begeleidingstraject van 5 Isis Cirkels
* Data: vrijdag 29 januari, 12 & 26 februari, 12 & 26 maart  2021
* Tijden: 10 – 13 uur
*  Plaats: Sint Vitusstraat 28, Naarden
*  Groepsgrootte: 12 vrouwen
*  Taal: Nederlands
*  Trainer: Anne Asbreuk
*  Investering: 395 euro

Meld je aan

Het begeleidingstraject van 5 virtuele reizen naar Egypte

​* Gratis intake gesprek
* 5 online sessies naar  krachtplekken van de Grootste Egyptische Godinnen
* Data: vrijdag  30 april, 28 mei, 25 juni en  10 september en 8 oktober 2021
* 1 buikdansles in de zomer in Bussum
* Datum: samen te bepalen
* Groepsgrootte: 12 vrouwen
* Taal: Nederlands
* Trainer: Anne Asbreuk
* Investering:  395 euro

Meld je aan

Mystieke Egypte Reis met Nijlcruise: 15 t/m 24 oktober 2021

Investering:

1888 euro

Meld je aan

Virtuele reis naar Egypte

Sinds mijn laatste reis naar Egypte, in februari 2020, ben ik een soort van aangezet om me te verdiepen in alchemie.
Het was even zoeken, omdat ik niet precies wist wat hiermee bedoeld werd maar ik ben gaan luisteren en de energiestroom die op gang kwam, gaan volgen. Hieruit is een reeks van 5 sjamanistische virtuele-reizen ontstaan, aangestuurd door de energie van grote Egyptische Godinnen. Tijdens de zoom sessies, neem ik jullie mee op reis naar krachtplekken in Egypte en laat jullie met de energie van de krachtplekken en Egyptische Godinnen kennis maken.

Egyptisch Sjamanisme: Alchemie

Ervaar de magie van Alchemie dmv het maken van virtuele sjamanistische reizen naar krachtplekken in het oude Egypte. En transmuteer de innerlijke JIJ in het alchemistische goud van een ontwaakt bewustzijn en creatieve en geïnspireerde geest.

In deze 5 diepgaande sjamanistische reizen, bezoeken we heilige krachtplekken in het al oude Egypte.
Stel je eens voor om mee te reizen op een oude, traditionele 2 master zeilboot, op de Nijl.
Af en toe gaan we aan land om Heilige Tempels te gaan bezoeken en hier kom je in contact met de Egyptische Goden en Godinnen en hun bijzondere healingskrachten. Deze healing/inwijdings-energie laat je je eigen God en/of Godin voelen die nu voorbij tijd en ruimte, zichzelf her-innert terwijl ze rituelen en inwijdingen ondergaat.
We maken o.a. contact met de volgende Goden en Godinnen: Hathor zal je in contact brengen met je krachtige liefde en levensplezier. Isis laat je diepe compassie, optimisme en hoop ervaren. Sekhmet reinigt je en verbind je met het vuur in jou zodat je je volle potentieel kunt gaan leven. Nekhbet laat je zien waar je nu in je proces staat en waar je naar toe mag. Cobra Godin Wadjet bevrijd je van alle oude dingen die je niet meer dienen en Thoth brengt je bij je diepe wijsheid………
Tijdens deze virtuele reizen in het magisch, levend bewustzijn van de oude Egyptische beschaving, zul je die Goden en Godinnen ontmoeten die vroeger de farao’s en hoge priesters hielpen, dmv trans- formatieve alchemie, bij het uitvoeren van hun taak en nu willen zij jou helpen, om je leven steeds meer vanuit een verlicht perspectief te kunnen ervaren.
De heling die je ontvangt helpt je om jezelf, je familie, je gemeenschap en de wereld te helen.
Je gaat steeds meer voorbij chaos en ervaart meer balans en harmonie en helderheid en de alchemie brengt je leven en de wereld meer op 1 lijn met het Goddelijke dat in ons allemaal leeft. Door het ontvangen van een inwijding zul je in een ‘nieuw lichaam’ worden geplaatst om zo je heilige doel op aarde te kunnen verwezenlijken.
Tijdens deze sjamanistische reizen bouwen we met alle deelnemers samen een gemeenschap. De reizen zullen onze gevoeligheid gaan verhogen zodat we op een nieuwe manier leren communiceren met elkaar. Dit vraagt om commitment van iedere deelnemer/ster om de alchemie in de groep te kunnen laten slagen. Dus als je mee wilt doen met deze virtuele groep, dan commiteer je jezelf aan jezelf, de groep, de Ancient Deities (goden en godinnen uit het oude Egypte) en aan Anne zodat de magie plaats kan vinden en iedere deelnemer/ster de kans krijgt om opnieuw geboren te worden.

Mineke: Egytische Sjamanisme.

De virtuele reis ervaar ik als heel transformerend. Er gebeurd op fysiek vlak, veel met mij. Mijn darmen reageren heftig en ik ben overgeschakeld  naar een gezonder dieet en het kost me geen enkele moeite. Deze virtuele reis brengt me inzichten in mijzelf, nog meer rust en begrip en acceptatie voor wie ik ben. Ik heb veel meer vertrouwen in het leven en ik vertrouw meer op mijn gevoel. Ik voel me veel gelukkiger en dankbaar met wat het leven me brengt.

Channeling Isis door Anne tijdens een lichtwerkers bijeenkomst op 8-6-2018:

Mijn naam is Isis, ik kom vanavond bij jullie met de bal van licht. De bal van licht is zwart en wit. Het is de perceptie van de mens die maakt dat de bal van licht, zwart en wit is. De vraag is of de mens voorbij dit perspectief wil en wenst te gaan. Als we kijken naar overledenen of naar onze ‘problemen’………, zijn die dan zwart of wit? Er heerst een theorie op aarde dat zwart niet zonder wit kan en wit niet zonder zwart. Maar ook dat is enkel een perspectief vanuit de aardse dualiteit. Het is de keuze die ieder mens heeft; door het zwart te omarmen wordt het licht. En dan over stijg je de dualiteit en kom je bij de bal van licht. En die bal van licht zit in een ieder van jullie. En deze kan groeien. Het is enkel een keuze om jezelf steeds meer in het licht te durven zetten en te groeien in licht waarop anderen mee kunnen deinzen en mee kunnen groeien als zij dat wensen. Vanuit God zijn er mensen naar de aarde gekomen met de potentie enkel licht te zijn en licht te stralen van binnen uit. Deze bewuste lichte mensen zijn nu hard nodig om, zoals ze dit op aarde noemen, donkere plaatsen / zwarte plaatsen, die niet bestaan vanuit ons perspectief, te gaan belichten…..door de mensen van Licht, die nu in grote getale op aarde aanwezig zijn.

De vraag over de toekomst van jullie aanwezigen, is de vraag van de lichte wezens die nu als kinderen naar de aarde komen, om hen op te vangen in een wereld die jullie aanwezigen nog kennen als zwart en wit, maar zij niet. Help hen op aarde te kunnen functioneren. Help hen zich thuis te voelen in een wereld die zij nog niet kennen. Want zij zijn voor de toekomst de lichtbronnen die nodig zijn, zo nodig zijn, hier op aarde. Zij zullen groots werk verrichten op die plekken waar nog geen vrede is. Jullie allen aanwezig, hebben met deze ‘roeping’ wat te doen. En wij danken jullie voor wat jullie nu al doen en wat jullie al hebben gedaan. Jullie zijn er klaar voor om deze kinderen te ontvangen en te begeleiden naar de aarde toe. Leer hen waar zij vandaan komen; dat die werkelijkheid reëel is, dat dit echt is, dat de lichtwereld bestaat. Spreek hun taal en leer hen jullie taal. Maak hun bekend met zwart en wit. Maar wees duidelijk in de waarheid van het licht, anders zullen zij zich niet begrepen voelen. De waarheid van het licht is het licht dat in jou zit en steeds meer wil stralen naar buiten toe. Dank, lieve lichtwerkers. Ik groet jullie. In licht met jullie verbonden, Isis.