On line: Divine Licht & Liefdes Cirkel start op vrijdag 21 Oktober 2020

maria magdalena

De geascendeerde Grootmoeders Anna, Maria en Maria Magdalena nodigen jou uit in hun licht & liefdes cirkel te komen om je, tijdens deze corona-tijd, liefdevol en krachtig te laten ondersteunen in je ascentieproces. Het is nu de tijd om jezelf te bevrijden van oude angst en twijfel en te voorschijn te komen als de stralende en krachtige nieuwe JIJ. In de cirkels ga jij je lichtkanaal volledig openen en je licht weer toe-eigenen. Zodat jouw leven voor jou gaat werken vanuit gemak en lichtheid. Er zal meer liefde in je leven komen en meer plezier als je dat gaat doen in je leven, waarvoor je bent geboren. Een leven dat meer bij jou past en voldoening geeft.

Dit Maria Magdalena Begeleidingstraject is voor vrouwen die meer onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf, anderen en de wereld wensen te ervaren.

In de cirkels ontvang je lichttransmissies, channelings, oude wijsheid, healing en reading, die je lichtcodes en liefdes-frequentie verhogen.     

Prachtige ziel, het is nu jouw tijd! Je hoeft je enkel te herinneren wie je diep van binnen bent en dan weet je ook wat je hier op aarde voor een missie hebt.

De cirkels worden geleidt door de energie en wijsheid van o.a. Maria Magdalena en de geascendeerde Grootmoeders die via Desiree Vogelers en Anne Asbreuk aan een ieder van de groep wordt doorgegeven. Wat er van jou gevraagd wordt is dat je open staat voor meer liefde in je leven en het idee dat Liefde onze nieuwe realiteit gaat worden, kan omarmen.

Veel vrouwen doen momenteel hun ascentieproces alleen maar we zijn veel krachtiger als we met meer vrouwen bij elkaar zijn. Door samen te groeien en jezelf en elkaar te ontmoeten in licht en liefde, bekrachtigen we als vrouwen elkaar. En dat is momenteel zo helend voor iedere vrouw en hun dochters en hun dochters….. en Moeder Aarde.

Lees meer over Maria Magdalena cirkels

Groep 10: MARIA MAGDALENA BEGELEIDINGS-TRAJECT
Data
: vrijdag 21 oktober, 4 en 18 november, 2 en 16 december 2020
Tijd:  9,30 tot 12.00 uur
Lokatie: on-line bij jouw thuis
Investering:
555 euro

Geef je nu op

Bekijk alle items van