Missie van Anne

​Maria Magdalena vroeg mij in 2016, toen ik in de Maria Magdalena Kerk in Rennes le Chateau in Zuid Frankrijk was, of ik groepen vrouwen bij elkaar wilde brengen om samen op zoek te gaan naar onze vrouwelijke, natuurlijke kracht  van onvoorwaardelijke liefde en die te gaan belichamen en voor te leven.

Maria Magdalena

Maria Magdalena is een volledig ingewijde en hoog opgeleide Priesteres en zij was in haar tijd al in staat om met haar licht, door het diepste lijden heen te reizen, zonder er gevangen in te raken: wauw!  Dat is krachtig. Zeker in die tijd. De weg die Maria Magdalena aflegde, was de weg van het Goddelijke Vrouwelijke Christus bewustzijn waarbij zij als vrouw, ons vrouwen van vandaag, voorleefde wat Vrouw Zijn van nature is en hoe wij voorbij ons individuele lijden (met angst, pijn, stress en gedoe) kunnen komen om weer in onze natuurlijke staat van zijn terecht te komen, zodat een leven in lichtheid, gemak en liefde mogelijk word.

Wij leven in een “makkelijkere” tijd dan Maria Magdalena. Wij ontwaken momenteel met velen over de hele wereld. Veel vrouwen voelen zich dan ook aangetrokken om nu het Pad van Maria Magdalena te gaan lopen om vol te ontwaken. Intuïtief voelen ze dat ze iets met Maria Magdalena hebben en dat ze geroepen worden om meer liefde toe te laten in hun leven. Ze worden aangezet om met een open hart, in hun vrouwelijke lichtkanaal te gaan staan. Ze hebben intuïtieve gaves, maar verbergen dit nog of waarderen die onvoldoende of hebben die nog te versterken en er expressie aan te geven. Ze hebben nog een laatste zetje nodig om in vol vertrouwen te voorschijn te komen in hun natuurlijke staat van ZIJN.

Maria Magdalena Cirkels

In deze Maria Magdalena Cirkels laten we ons leiden en begeleiden door de energie en wijsheid van vele Vrouwelijke Lichtwezens, waaronder Maria Magdalena, zodat we ons Heilige Zielen Contract met het Goddelijke Vrouwelijke herinneren en we door krijgen wie we werkelijk zijn. Steeds op een diepere laag ervaren we dat we krachtige spirituele vrouwelijke leidsters zijn met een groots hart, die de onvoorwaardelijke liefde belichamen en hun aangeboren talenten, delen met de wereld, om zo de nieuwe wereld vorm te geven. Geen makkelijke taak, want het licht zal ook de duisternis oproepen.

Maar je weet…… de wereld heeft jou nu nodig, in al je licht & kracht. Het is tijd om jouw leven te gaan leven waarvoor jij bent geboren. Heb jij de moed om met 12 andere vrouwen, je eigen innerlijke autoriteit en lichtkracht toe te eigenen en ben jij dapper genoeg om voluit lief te hebben en veranderingen in je leven door te voeren?

De energie van Maria Magdalena en de Orde van de Magdalena’s roepen jou, om in deze licht & liefdes cirkel te komen om je, tijdens deze coronatijd, liefdevol en krachtig te laten ondersteunen in je ontwakingsproces. Het is nu de tijd om jezelf voorop te zetten en je te bevrijden van oude angst en twijfel en te voorschijn te komen als de stralende en krachtige nieuwe JIJ.

In de cirkels ga jij je hart en lichtkanaal volledig openen en je licht en vrouwelijke kracht en wijsheid weer toe eigenen. Zodat jouw leven voor jou gaat werken vanuit gemak en lichtheid. Er zal meer liefde in je leven komen en meer plezier als je dat gaat doen in je leven, waarvoor jij bent geboren. Een leven dat meer bij jouw zielsverlangen past en echte voldoening geeft.

In  een  veilige, cirkel ontvang je dat wat je ziel nodig heeft in de vorm van energie-overdracht, lichttransmissies, channelings, oude heilige wijsheid en heling, die je lichtcodes activeren, je liefdes-frequenties verhogen en je energieveld verstevigen.

 

 

Je gaat leven vanuit je ontwaakte hart.
Je oude wonden uit het verleden worden geheeld.
Je relatie met jezelf en met andere vrouwen wordt geheeld.
Je leert je te verbinden met je spirituele helpers en gaat met ze samen werken.
Je  wordt opgenomen in een liefdevolle vrouwengroep die elkaar steunt.
Je  gaat je diep verbinden met jezelf, de aarde en de Bron.
Je wordt een lichtkanaal van onvoorwaardelijke liefde.
Je energieveld wordt krachtiger en stralender.

 

 

Maria Magdalena: “Prachtige zielen, het is nu zo een belangrijke tijd op aarde voor alle mensen. Dit is de tijd waarvoor jullie naar de aarde zijn gekomen. Neem de rust die jullie nodig hebben en kom in contact met jullie ziel. Luister naar het verlangen en voel de blijdschap, voel de hoop. Ja, er komt een andere wereld, een liefdevollere wereld. Maar die kennen jullie al. Herinner je je diepste zelf.”

 

Ik ben de essentie van Liefde
Ik ben Heel en Heilig
Ik ben genoeg, zoals ik ben
Ik geef me over aan de Liefde
Ik ontbind me van mijn weerstand en angst
Ik ben veilig in mijn lichaam
Ik word gesteund en aangemoedigd om plezier te ervaren
Ik sta de onvoorwaardelijke Liefde toe om door mijn hart en baarmoeder te stromen
Ik laat gelimiteerde aannames en beperkende gedachten los
Ik laat onuitgesproken verwachtingen en het tevreden stellen van anderen los
Ik hou op anderen meer belangrijk te vinden dan mijzelf
Ik spreek integer en duidelijk mijn waarheid
Ik vier het, als de Liefde zich door mij uit in de vorm van compassie en vriendelijkheid
Mijn leven is een levend gebed dat stroomt door de rivier van toewijding
Ik sta open om te ontvangen
Ik word geleid door genade en mijn intuïtie
Ik vertrouw Liefde,
Liefde is de weg

 

En zo zal het zijn!

Deelneemsters aan een Maria Magdalena Cirkel:

Het samenkomen in onze cirkels is voor mij als een liefdevol, bijna ‘ziels-bloot’ ZIJN. Het is voor mij zo bijzonder dat dit kan; volledig zijn wie ik ben, delen wat ik voel en weet. Overal is ruimte voor en in al onze harten is ruimte voor elkaar. Sisterhood is goud! Samen liften we elkaar op naar nieuwe levels qua bewustzijn. Zo dankbaar, dank jullie allemaal.

De Maria Magdalena Cirkel met Desiree voelt voor mij als opnieuw thuiskomen. Desiree neemt je mee in prachtige geleide meditaties en geeft scherpe inzichten. Wat een cadeautje. De Maria Magdalena Cirkel met Anne voelt als een warme beschermende deken om mij heen. Anne creëert een veilige bedding met sisters en nodigt je uit weer te voelen wie je werkelijk bent….wat bij mij leidde tot een diepe transformatie. Wauw.

 

Mandy, deelneemster aan de Maria Magdalena Cirkel in 2020:

Ik had van tevoren nooit kunnen bedenken wat mijn deelname aan de Maria Magdalena cirkel me zou brengen en ben er redelijk onzichtbaar ingestapt. Elke bijeenkomst werd ik meer zichtbaar, hoorbaar en ik voelde me gedragen door de energie van de cirkel. Na lange tijd veel alleen te hebben gedaan voel ik me nu verbonden en krachtig; een kanaal van onvoorwaardelijke liefde. Van onzichtbaar naar een vrouw die klaar is om haar missie te omarmen!

Waarom zou je mee doen in een Maria Magdalena Cirkel?

In de Maria Magdalena Cirkel worden al jouw latente spirituele gaves geactiveerd. Deze gaves zijn de sleutel tot flow en creatiekracht. Door samen met andere vrouwen, dit levens-veranderende proces aan te gaan, versterk je elkaars inzichten en kracht en groei je samen van een ME gerichte naar een WE gerichte sisterhood.

Jij wordt de vrouw waarvan je eigenlijk altijd al wist dat zij in jou zat.

Je bevrijdt haar zodat zij haar aangeboren talenten kan inzetten voor een wereld die voor haar gevoel klopt.

 

De Maria Magdalena Cirkel is voor jou

*als je je momenteel afvraagt hoe jij kunt bijdragen aan de Nieuwe Aarde

*als jij een verlangen hebt, om jouw missie op aarde te gaan ontdekken en/of vorm geven

*als jij een dieper contact wil met jouw Goddelijkheid, jouw essentie en de natuur, waaronder Moeder Aarde en je spirituele helpers

*als jij voelt dat je hulp krijgt van spirits, maar wilt weten wie je aan de lijn hebt zodat een bewustere samenwerking op gang kan komen

Maria Magdalena online jaargroep 2020/2021 is afgerond. In 2022 is er geen jaargroep maar kun je mee met een Maria Magdalena Reis naar Zuid Frankrijk

 

Maria Magdalena Reis naar Maria Magdalena krachtplekken in Zuid Frankrijk

Data:  16 – 23 juli 2022
​Investering: € 1.111

Meld je aan voor reis

Sisterhood

Veel vrouwen doen momenteel hun ontwakings proces alleen of werken alleen, maar dat kan ook anders. We kunnen zoveel aan elkaar hebben. Wij vrouwen hebben te leren onszelf en elkaar weer echt te vertrouwen en te eren. Er is een nieuwe manier van omgang nodig tussen vrouwen die veilig en opbouwend is. Waar we in gelijkheid, openheid en respect, met elkaar om kunnen gaan en elkaar versterken en laten schijnen.

Vaak zijn er diepe vrouwelijke wonden, in dit leven en vorige levens die maken dat het samen zijn en samen werken met vrouwen, door vrouwen uit de weg wordt gegaan. De wonden hebben te maken met  diepe beschadigingen van verraad, (doods)veroordeling of uitstoting uit een groep, door (vaak) andere vrouwen. Het helen van deze wonden doen wij o.a. in de Maria Magdalena Cirkel zodat je ruimte krijgt om positieve ervaringen met vrouwen op te doen. Juist vrouwen kunnen jou, in je huidige proces begrijpen, steunen en bekrachtigen. Een nieuwe, loyale manier van met elkaar omgaan, geeft zelfvertrouwen en maakt het veilig om in je Ware Goddelijke Vrouw Zijn, te voorschijn te komen.

Juist door met elkaar het Pad van de Ware Liefde te bewandelen, krijg je een boost in je zelfvertrouwen en ontwakingsproces en dat is momenteel zo helend voor iedere vrouw en hun dochters en hun dochters…..7 generaties voor en na jou. Dus je doet het ontwaken, niet alleen voor jezelf, maar  je hele familie en iedereen die je gaat ontmoeten zal mee genieten van jouw ‘aanwezig zijn’ in echtheid en licht.

Sisters on a mission

Wil jij graag dat ik voor jouw groep/ evenement / symposium een Maria Magdalena Cirkel organiseer. Neem dan even contact met mij op.