Missie van Anne

​Maria Magdalena vroeg mij in 2016, toen ik in de Maria Magdalena Kerk in Rennes le Chateau in Zuid Frankrijk was, of ik groepen vrouwen bij elkaar wilde brengen om samen op zoek te gaan naar onze vrouwelijke, natuurlijke kracht  van onvoorwaardelijke liefde en die te gaan belichamen en voor te leven.

Maria Magdalena

Maria Magdalena is een volledig ingewijde en hoog opgeleide Priesteres en zij was in haar tijd al in staat om met haar licht, door het diepste lijden heen te reizen, zonder er gevangen in te raken: wauw!  Dat is krachtig. Zeker in die tijd. De weg die Maria Magdalena aflegde, was de weg van het Goddelijke Vrouwelijke Christus bewustzijn waarbij zij als vrouw, ons vrouwen van vandaag, voor-leefde wat Vrouw Zijn van nature is en hoe wij voorbij ons individuele lijden ( met angst, pijn, stress en gedoe ) kunnen komen om weer in onze natuurlijke staat van zijn terecht te komen, zodat een leven in lichtheid, gemak en liefde mogelijk wordt.

Wij leven in een “makkelijkere” tijd dan Maria Magdalena. Wij ontwaken momenteel met velen over de hele wereld. Veel vrouwen voelen zich dan ook aangetrokken om nu het Pad van Maria Magdalena te gaan lopen om vol te ontwaken. Intuïtief voelen ze dat ze iets met Maria Magdalena hebben en dat ze geroepen worden om meer liefde toe te laten in hun leven. Ze worden aangezet om met een open hart, in hun vrouwelijke lichtkanaal te gaan staan. Ze hebben intuïtieve gaves, maar verbergen dit nog of waarderen die onvoldoende of hebben die nog te versterken en er expressie aan te geven. Ze hebben nog een laatste zetje nodig om in vol vertrouwen te voorschijn te komen in hun natuurlijke staat van ZIJN.

Maria Magdalena Cirkels

In deze Maria Magdalena Cirkels laten we ons leiden en begeleiden door de energie en wijsheid van Maria Magdalena en de Orde van de Magdalena’s, zodat we ons Heilige Zielen Contract met het Goddelijke Vrouwelijke herinneren en we door krijgen wie we werkelijk zijn.  Krachtige spirituele vrouwelijke leidsters met een ontwaakt hart, die de onvoorwaardelijke liefde belichamen en hun aangeboren talenten, delen met de wereld, om zo de nieuwe wereld vorm te geven. Geen makkelijke taak, want het licht zal ook de duisternis oproepen.

Maar je weet…… de wereld heeft jou nu nodig, in al je licht & kracht. Het is tijd om jouw leven te gaan leven waarvoor jij bent geboren. Heb jij de moed om met 11 andere vrouwen, je eigen innerlijke autoriteit en lichtkracht toe te eigenen en ben jij dapper genoeg om voluit lief te hebben en veranderingen in je leven door te voeren?

De energie van Maria Magdalena en de Orde van de Magdalena’s roepen jou, om in deze licht & liefdes cirkel te komen om je, tijdens deze corona-tijd, liefdevol en krachtig te laten ondersteunen in je ontwakingsproces. Het is nu de tijd om jezelf voorop te zetten en je te bevrijden van oude angst en twijfel en te voorschijn te komen als de stralende en krachtige nieuwe JIJ.

In de cirkels ga jij je hart en lichtkanaal volledig openen en je licht en vrouwelijke kracht en wijsheid weer toe-eigenen. Zodat jouw leven voor jou gaat werken vanuit gemak en lichtheid. Er zal meer liefde in je leven komen en meer plezier als je dat gaat doen in je leven, waarvoor jij bent geboren. Een leven dat meer bij jouw zielsverlangen past en echte voldoening geeft.

In  een  veilige, cirkel ontvang je dat wat je ziel nodig heeft in de vorm van energie-overdracht, lichttransmissies, channelings, oude heilige wijsheid en heling, die je lichtcodes activeren, je liefdes-frequenties verhogen en je energieveld verstevigen.

Je gaat leven vanuit je ontwaakte hart.
Je oude wonden uit het verleden worden geheeld.
Je relatie met jezelf en met andere vrouwen wordt geheeld.
Je leert je te verbinden met je spirituele helpers en gaat met ze samen werken.
Je  wordt opgenomen in een liefdevolle vrouwengroep die elkaar steunt.
Je  gaat je diep verbinden met jezelf, de aarde en de Bron.
Je wordt een lichtkanaal van onvoorwaardelijke liefde.
Je energieveld wordt krachtiger en stralender.

Maria Magdalena: “Prachtige zielen, het is nu zo een belangrijke tijd op aarde voor alle mensen. Dit is de tijd waarvoor jullie naar de aarde zijn gekomen. Neem de rust die jullie nodig hebben en kom in contact met jullie ziel. Luister naar het verlangen en voel de blijdschap, voel de hoop. Ja, er komt een andere wereld, een liefdevollere wereld. Maar die kennen jullie al. Herinner je je diepste zelf.”

Ik ben de essentie van Liefde
Ik ben heel en Heilig
Ik ben genoeg, zoals ik ben
Ik geef me over aan de Liefde
Ik  ontbind me van mijn weerstand en angst
Ik ben veilig in mijn lichaam
Ik word gesteund en aangemoedigd om plezier te ervaren
Ik sta de onvoorwaardelijke Liefde toe om door mijn baarmoeder en hart te stromen
Ik laat gelimiteerde aannames en beperkende gedachten los
Ik laat onuitgesproken verwachtingen en het tevreden stellen van anderen los
Ik hou op anderen meer belangrijk te vinden dan mijzelf
Ik spreek integer en duidelijk mijn waarheid
Ik vier het, als de Liefde zich door mij uit in de vorm van compassie en vriendelijkheid
Mijn leven is een levend gebed dat stroomt door de rivier van toewijding
Ik sta open om te ontvangen
Ik word geleid door genade en mijn intuïtie
Ik vertrouw Liefde
Liefde is de weg
​En zo zal het zijn!

Deelneemsters aan een Maria Magdalena Cirkel:

Het samenkomen in onze cirkels is voor mij als een liefdevol, bijna ‘ziels-bloot’ ZIJN. Het is voor mij zo bijzonder dat dit kan; volledig zijn wie ik ben, delen wat ik voel en weet. Overal is ruimte voor en in al onze harten is ruimte voor elkaar. Sisterhood is goud! Samen liften we elkaar op naar nieuwe levels qua bewustzijn. Zo dankbaar, dank jullie allemaal.

De Maria Magdalena Cirkel met Desiree voelt voor mij als opnieuw thuiskomen. Desiree neemt je mee in prachtige geleide meditaties en geeft scherpe inzichten. Wat een cadeautje. De Maria Magdalena Cirkel met Anne voelt als een warme beschermende deken om mij heen. Anne creëert een veilige bedding met sisters en nodigt je uit weer te voelen wie je werkelijk bent….wat bij mij leidde tot een diepe transformatie. Wauw.

Durf met compassie voor jezelf, jouw waarheid te voelen, dat wat in je hart leeft.  Word jij geroepen?
Het universum heeft een plan  met jou en wil jouw ‘Goddelijke Vrouwelijkheid’ nu activeren, je helpen met het belichten van je blokkades en schaduwen, je in je licht zetten en het contact met je  spirituele helpers samen met jou opbouwen. Jij hebt nu te kiezen of jij dit ook wilt, want jij hebt de vrije wil om je hart te laten ontwaken en het Pad van ware Liefde te gaan lopen. Een healing en ontwakings Pad van het Goddelijke Vrouwelijke Christus Bewustzijn. Op de Magdalena manier en met de leer van Christus die verborgen is gebleven. De Maria Magdalena Cirkels geven jou deze krachtige inwijdingsweg naar wie jij ten diepste werkelijk bent.

Maria Magdalena online jaargroep 2020/2021

* Gratis Telefonisch intake gesprek

Begeleidingstraject van 10 online Maria Magdalena Cirkels

* Data: woensdagochtenden:

4 & 18 november, 2 & 16 december 2020

20 januari, 10 februari, 3 en 24 maart  en 28 april 2021

* Tijden:  9.30 – 12 uur
* Whatsapp-groep
* Groepsgrootte: 12 vrouwen
* Taal: Nederlands en Engels
* Trainer: Anne Asbreuk
* Co creater: Desiree Vogelers (2020 in het nederlands) en Leonie Alleman (2021 in het Nl/Engels)

Maria Magdalena Reis naar Zuid Frankrijk van 10 t/m 14 Mei 2021

* Investering: 1300 euro

Meld je aan

Maria Magdalena Cirkel Kennismaking

Woensdag ochtend 21 oktober 2020

Online event

Kosten 25 euro

Meld je aan

Als er nog plaatsen vrij zijn in de jaargroep, kun je je opgeven voor alleen de najaarsgroep en/of de voorjaarsgroep en/of de reis.

Maria Magdalena Cirkels, najaar 2020

* Gratis Telefonisch intake gesprek
* Begeleidingstraject van 5 online cirkels
* Data: woensdagochtenden: 21 oktober, 4 & 18 november, 2 & 16 december 2020
* Tijden:  9.30 – 12 uur
* Whatsapp-groep
* Groepsgrootte:  12 vrouwen
* Taal: Nederlands
​* Co creater:  Desiree Vogelers
* Investering:  395 euro. Aanbieding: Tot woensdag 21 oktober 295 euro.

Meld je aan

Maria Magdalena Cirkels voorjaar 2021

​* Gratis Telefonische intake gesprek
* Begeleidingstraject van 5 online cirkels
* Data: woensdagochtenden: 20 januari, 10 februari, 3 en 24 maart en 28 april 2021
* Tijden:  9.30 – 12 uur
​*  Whatsapp-groep
* Groepsgrootte: 12 vrouwen
* Taal: Engels
​* Co creater: Leonie Alleman
* Investering: 295 euro

Meld je aan

Maria Magdalena Reis  naar Maria Magdalena krachtplekken in Zuid Frankrijk

Data: 10 t/m 14 mei 2021
​Investering: 888 euro

Meld je aan

Sisterhood

Veel vrouwen doen momenteel hun ontwakings proces alleen of werken alleen, maar dat kan ook anders. We kunnen zoveel aan elkaar hebben. Wij vrouwen hebben te leren onszelf en elkaar weer echt te vertrouwen en te eren. Er is een nieuwe manier van omgang nodig tussen vrouwen die veilig en opbouwend is. Waar we in gelijkheid, openheid en respect, met elkaar om kunnen gaan en elkaar versterken  en laten schijnen.

Vaak zijn er diepe vrouwelijke wonden, in dit leven en vorige levens die maken dat het samen zijn en samen werken met vrouwen, door vrouwen uit de weg wordt gegaan. De wonden hebben te maken met  diepe beschadigingen van verraad, (doods)veroordeling of uitstoting uit een groep, door (vaak) andere vrouwen. Het helen van deze wonden doen wij o.a. in de Maria Magdalena Cirkel zodat je ruimte krijgt om positieve ervaringen met vrouwen op te doen. Juist vrouwen kunnen jou, in je huidige proces begrijpen, steunen en bekrachtigen. Een nieuwe, loyale manier van met elkaar omgaan, geeft zelfvertrouwen en maakt het  veilig om in je Ware  Goddelijke Vrouw Zijn, te voorschijn te komen.

Juist door met elkaar het Pad van de Ware Liefde te bewandelen, krijg je een boost in je zelfvertrouwen en ontwakingsproces en dat is momenteel zo helend voor iedere vrouw en hun dochters en hun dochters…..7 generaties voor en na jou. Dus je doet het ontwaken, niet alleen voor jezelf, maar  je hele familie en iedereen die je gaat ontmoeten zal mee genieten van jouw  aanwezig zijn in echtheid en licht.

Sisters on a mission

Zelf een Maria Magdalena Cirkel geven

In  elke  cirkel zijn er vrouwen aanwezig die de Maria Magdalena Cirkels al enige malen gevolgd hebben en nu klaar zijn om de cirkel te verrijken met hun belichaamde Maria Magdalena energie om ervaring op te doen en vervolgens zelf hun eigen Maria Magdalena Cirkel te starten. In de oktober cirkel is Desiree Vogelers onze co-creator van de cirkel. Als jij voelt dat jij ook graag Maria Magdalena Cirkels wilt opzetten, dan juichen wij dat toe. Doe mee en laat ontstaan wat mag ontstaan. Het is  heel wenselijk dat er meerdere  Maria Magdalena Cirkels gaan komen in Nederland en in de wereld.