Dutch Ibiza Retreat

15 – 21 Augustus 2022

EEN SPIRITUELE VERWENWEEK VOOR VROUWEN

met  Energie Meesters en levensgenieters Marit van Gaalen & Anne Asbreuk

energy awareness & personal presence

 

Deze week is een verwenweek voor jou!!!!!

Thema’s zijn : authenticiteit, het grote genieten, vrouw zijn, vrijheid en VOLUIT LEVEN

Er is geen vast programma omdat we alles willen laten ontstaan.
Maar wat wel vast staat is:

In de ochtend heb je een vrouwencirkel
In de middag gaan we energiewerk doen op een krachtplek en/of we gaan naar het strand
In de avond vieren we het leven

We hebben het retraite resort voor onze groep en het is heerlijk om als gelijkgestemden een week lang samen te leven: te ZIJN in sisterhood en te genieten met en van elkaar. Deze week is een week waarin je wordt uitgenodigd om helemaal te ZIJN wie je bent en hiervan te genieten. We gaan elkaar versterken en bekrachtigen in ons volledige potentieel.

Marit & Anne zijn soul sisters die elkaar in dit leven weer tegen mochten komen. Beiden hebben jaren lang groepen/vrouwencirkels geleid en Anne heeft op Ibiza gewoond. Ibiza heeft een bijzonder vrouwelijke energie en is diep verbonden met Atlantis. De hoge frequentie van het eiland doet veel met je innerlijke wereld en wakkert je vrouwelijke essentie aan. Deze week gaan we genieten van ons vrouw zijn op allerlei manieren.

Marit en Anne co-creëren de Cirkels in de ochtend en in de middag nemen ze de groep mee naar de mooiste plekken op het eiland. Als Marit en Anne samen werken ontstaat er een magie waarvan iedereen mee kan genieten. Je zult diepe, onvoorwaardelijke sisterhood ervaren.

 

En je investering is € 1111 voor je accomodatie op een 2 persoonskamer, vrouwencirkels, energiewerk op krachtplekken en ontbijt en diner.

Exclusief:

Vervoer en lunch

Optioneel:

1 persoonskamer € 400

Aanmelden Dutch Ibiza Retreat