I .

Welkom op deze magische Inca-reis met Inca sjamanen door Peru en/of Bolivia!

Zou je graag een bijzondere sjamanistische reis naar Peru en Bolivia willen maken? Een reis waarbij je in contact komt met je originele staat van zijn in verbinding met alle natuurlijke krachten in jou zelf en om je heen? Ga dan mee op deze reis, avontuurlijke levensgenieter.

Dus, hou jij van rituelen en sjamanistische ceremonies op krachtplekken in de natuur? Ben je nieuwsgierig naar wat de oude wijsheid van dit land jou te vertellen heeft en wat maakt dat Peru jou zo trekt? Kom dan uitzoeken wat je ziel met dit prachtige land heeft en dompel je onder in de inspirerende wijsheid en voedende energieën van de oer oude Andes tradities en imposante krachtplekken van de Heilige Vallei in Peru.

 

‘Leven in verbinding met alle natuur krachten’
“Humans, become the elements and will become the world.
I am water, I am earth, I am air, I am fire. – Mathias de Stefano”

WhatsApp Image 2022-09-12 at 1.22.12 PM
WhatsApp Image 2022-12-01 at 12.26.41

Wat gaan we doen?

Deze betoverende reis, geleid door Pampamesayok Don Hernan en Energie Master Anne Asbreuk, is een feestje en jij bent uitgenodigd om te ervaren wat de natuur en de krachtplekken van Peru en/of Bolivia jou te bieden hebben.

We gaan elke dag een heilige ceremonie doen op een prachtige Inca-krachtplek, waar we ons gaan verbinden met onze originele staat van zijn en de natuurlijke energieën die door je heen willen stromen. Elke ceremonie is een boost in je bewustzijn waarin je connectie met alle natuurelementen wordt versterkt.

De reis naar Peru en Bolivia is een sjamanistische reis die je verbindt met de originele natuur van jezelf, de aarde en de kosmos. Je gaat je tijdens de rituelen onder andere verbinden met de geesten van de bergen genaamd Apu’s en de energie van de condor, kolibrie, jaguar, slang en de zon en de maan.

We maken sjamanistische reizen met de oergodinnen die Nusta’s heten, krijgen een inwijding van de zusters van de Plejaden, ontvangen ‘ancient wisdom’ van de meesters van Sirius en Orion, doen een water ceremonie op het Titicacameer, gaan paardrijden op de berg van de healers Ausangate, reizen door diverse portalen, doen lichtwerk op initiatie plekken en bezoeken de lichtstad Machu Picchu.

WhatsApp Image 2022-12-01 at 12.24.34

Lichtwerk

5m

Ceremonie

WhatsApp Image 2022-09-12 at 1.21.30 PM

Inwijding

Waarom met Anne en Don Hernan reizen?

Don Hernan is een internationaal gerenommeerde Pampamesayok, een expert in Inca Sjamanisme. Hij wordt wereldwijd gerespecteerd om zijn vele enthousiaste leerlingen voor zijn krachtige ceremonies en het voorleven van ‘belichaamde liefde’ voor Pachamama en het leven.

Anne (Heilig Vuur), is een Nusta Mesa-houder, werkt met de energieën van de Godinnen van de Andes en is kanaal voor het goddelijke vrouwelijke die ze in elk portaal verankerd. Ook werkt ze met de healers van de berg Ausangate en vele sterrenvolkeren zoals de zusters van de Plejaden en de meesters van Sirius en de Orion.

In de aanwezigheid van deze twee sjamanen, opent je hart vanzelf.
Beiden werken al jaren met elkaar en zijn zo ervaren met groepen en op elkaar ingespeeld dat ze de reis aanpassen aan de behoefte van de groepsleden die mee reizen. Ze volgen de vraag van de hen ziel en luisteren achter de woorden om iedereen de reis van zijn of haar leven te bezorgen.

Naar welke krachtplekken gaan we?

Cusco : Sashuaman ( de tevreden valk ) en Quenco ( geboorte grot )
Pisac  : Tempel van Pisac ( contact met sterrenvolk en de Condor )
Chincherro : hier is het spirituele centrum van de familie van
Don Hernan, de Heilige berg La Simona ( levensdoel ) en  Ausangate ( activatie healing skills en connectie met de Pleijaden en de zomer zonnewende ceremonie )
Urubamba : Moray ( contact met Pacha Mama ) en Naupa Iglesia, Portaal van de goden
Ollantaytambo  : Tempel van de Zon ( activatie zonnecodes )
Aquas Calientes : Machu Picchu, de kristalstad!!!!

 

Wat staat je te wachten?

We bezoeken adembenemende powerspots zoals Cusco, Pisac, Moray, Machu Picchu, Amaru Muru en nog veel meer. De krachtplekken hebben allemaal hun eigen energie en wij maken ter plekke onze reis passend door te letten op de zielenwensen van alle deelnemers. We gaan met de flow! Tijdens de ceremonies, inwijdingen en het portaalwerk, wordt enkel van iedereen gevraagd om open te staan voor het onbekende en voor de energieën van de bergen, rivieren, spirits, sterrenfamilies en krachtdieren. Laat je verrassen.

Tijdens de reis zijn we enkele dagen te gast bij de familie van Don Hernan. Dit is een unieke ervaring.

 

Jouw innerlijke avontuur

Deze reis draait om jouw innerlijke beleving en het vervullen van je zielsverlangen. Het is een geschenk aan jezelf. Stel je voor: wandelen door adembenemende bergen, een inwijding ontvangen op het mooiste plekje van de berg terwijl een condor zegeningen brengt en Anne voor jou zingt en drumt.

Samen met gelijkgestemden, verblijf je in authentieke Peruaanse accommodaties, waar je levensenergie optimaliseert van 5D naar 7D / 12D. Ceremonies brengen balans en lossen blokkades op, terwijl je dieper verbonden raakt met spirituele en aardse aspecten van het leven.

Het is een innerlijke reis waar je leert instinctief wakker te worden, je impulsen te vertrouwen en je energieniveau te verhogen. Beheersing van deze energie opent de weg om je innerlijke passie en creativiteit te gebruiken om de Hemel op Aarde te creëren. De eenvoud van het Inca sjamanisme leert dat de enige wet de wet van harmonie is!

 

Don Hernan zal onze reis beginnen en eindigen met een despacho: bij de welkoms- ceremonie, verbinden we ons zowel als individu en als groep met elkaar, de bergen en de spirits van Peru. En we vragen de Apu’s en de sterren volkeren om een veilige reis. En bij de afscheids-ceremonie nemen we dankbaar voor alles wat we hebben mogen ontvangen van Peru, met respect afscheid van alle spirits en de groep.
Zowel Don Hernan als Anne leven ‘de Hemel op aarde’ en zijn lieve mensen die leven volledig vanuit het hart. Zij geven je diepe inzichten m.b.t. je zielenpad en verbinden je met je diepe ware natuur, in alle eenvoud en op een heel natuurlijke manier.

Wie is Don Hernan? 

Don Hernan is een zeer integere en bekwame Pampamesayok oftewel Inca priester/sjamaan. Hij is een energie meester die internationaal veel gevraagd en geëerd wordt voor zijn heilige service werk vanuit zijn hart, doorgegeven vanuit zijn familie lineage, doordrenkt met de Andes wijsheid en traditie.
Hij zal onze groep met zijn aanwezigheid verrijken door de eeuwenoude Inca-wijsheid met ons te delen en Peruaanse ceremonies, inwijdingen en meditaties met ons te doen op bijzondere krachtplekken in de Heilige Vallei. Ook neemt hij ons mee naar 2 bergen: La Simona en Ausangate om ons te (her-)verbinden met de Nusta’s (de Godinnen van de Andes) en de Pleijaden.

Anne: Als ik Don Hernan mag omschrijven dan noem ik hem ‘Levende Liefde’ en bewonder ik hem om zijn echtheid, eenvoud, voelbare zachtheid en krachtige energie werk vanuit zijn grote hart.

***************************************************************************************************

Dit jaar nodigen we ook jongeren uit die bijvoorbeeld een tussenjaar hebben en willen gaan reizen naar Peru.

Don Hernan 12-2022
“Sera muy importante de poder trabajar con jovenes y reconectar sus corazones con la naturaleza Esperanza de llegar amuchas personas”
Het is belangrijk om ook al met jonge mensen te kunnen werken en hun hart opnieuw te verbinden met de natuur. Ik hoop veel mensen te kunnen bereiken/helpen.
 

 

Wie is Anne?

Anne is opgeleid als pampamesayok en geeft al meer dan 15 jaar peruaanse inwijdingen zoals de 9 inwijdingen van de Munay ki ( het pad van de creator ), de 7 inwijdingen van de Nusta Karpay ( het pad van de Godinnen ) en de 7 inwijdingen van de zusters van de Pleijaden. Verder werkt zij ook steeds meer als Altomesayok (energie channel ).
Vanaf 2016 werk ze met groepen op krachtplekken over de hele wereld om portalen te openen en de energie van de deelnemers, de aarde en het collectief te verhogen en blokkades in de leylijnen op te heffen. Ze wakkert het heilige vuur aan bij de deelnemers om zo het beste uit zichzelf te halen zodat een ieder in de groep volledig tot zijn/haar recht komt en zichzelf verrast. Tijdens deze reis zal zij vooral licht en aarde werk doen op de krachtplekken en (spaceholder) ZIJN……. en genieten…..

Individuele consulten tijdens de reis:

​Don Hernan geeft tijdens de reis individuele healings en de Hatun Karpay inwijding, als jij dat wenst. De healing-sessies kun je aanvragen als je daar tijdens de reis behoefte aan hebt. De Hatun Karpay is een bewuste keuze om deze 3 grote inwijdingen te ontvangen. Tijdens de reis zul je 1 Hatun Karpay inwijding kunnen ontvangen.
De Hatun Karpay is een persoonlijke sessie van 1,5 tot 2 uur, welke een krachtig en langdurig heilzaam effect zal hebben, dat vaak nog maanden lang te voelen zal zijn. Het zal plaats vinden in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte in de ecolodge. Als je nog nooit een initiatie hebt ontvangen van de Hatun Karpay, krijg je de eerste inwijding, met speciale aandacht voor het hart.

Don Hernan zal je hart openen en Anne zal je laten ervaren hoe het is om in een continue wakkere staat van ‘ZIJN’ of hoge frequentie te leven. Don Hernan en  Anne en al hun “onzichtbare” begeleiders zullen zij er alles aan doen om jouw ziel dat te geven wat nodig is om tot volle heelheid te komen en weer te worden wie je werkelijk ten diepste bent.

Maar weet dat Peru zelf ook al je hart opent en dat de Kolibrie overal is en er voor zorgt dat je je voorouders herinnert en dat jij geniet!

Marjoke 15 daagse Peru reis  2019:

Lieve Anne, de afgelopen reis naar Peru is bijna niet met woorden te omschrijven maar ik doe een poging. Peru is een land dat je voelt in je hele lijf. Het is ook een land waar je jezelf in een spiegel tegenkomt en daar moet je dan ter plaatse mee dealen, geen ontsnappen aan. Anne begeleidt dat proces met hulp van haar gidsen heel liefdevol. Ze gidst je door mooie en lastigere stukken heen naar innerlijke groei. Ook in de groep ontstaat een dynamiek waarin iedereen waardevolle lessen leert van elkaar. Over jezelf, je voorouders, je levensessentie of over je relatie met de natuur, liefde voor jezelf en je medemens. Geen ontkomen aan!
Deze reis transformeert je en reikt je veel wijsheid, liefde en inzichten aan.

Wat kost dit prachtige avontuur?


INVESTERING

13 daagse reis Peru:                        2.495,- euro

20 daagse reis Peru en Bolivia:    3.595,- euro

 

VERBLIJF

​Tijdens deze 13 daagse reis verblijven we in kleine sfeervolle peruaanse hotels in Cusco, Pisac en Ollantaytambo en in comfortabele ecolodges in Urubamba en Aquas Calientes.

GROEP-SAMENSTELLING: M/V

GROEPSGROOTTE

Minimaal 9 deelnemers
​Maximaal 18 deelnemers

Beide reizen gaan definitief door!

INCLUSIEF

12 Overnachtingen in sfeervolle hotels of ecolodges op een tweepersoons kamer
( eerste overnachting op 14 juni in Cusco, laatste overnachting in Cusco van 25 op
26 juni 2024 ook in Cusco )
Ontbijt, Lunch en Dinner is inclusief zoals aangeven in het programma:  O-L-D
Transfer gedurende de gehele reis per luxe shuttlebus met eigen chauffeur
Luxe Trein van Ollantaytambo naar Machu Picchu en terug
Entrees voor de krachtplekken, inclusief Machu Picchu
1 Daagse trektocht te paard op de sjamanen-berg Ausangate:
volpension en pleijaden inwijding
Ceremonies, meditaties, de meeste inwijdingen en energiewerk door Don Hernan
Energetisch Licht & Aarde werk op de krachtplekken en reisleiding door Anne Asbreuk

EXCLUSIEF

Retourvlucht van Amsterdam via Lima naar Cusco
Taxi van en naar de Airport
Reis en annuleringsverzekering
Reserveringskosten
Bijdrage garantiefonds GGTO

OPTIONEEL

• Eenpersoonskamer gedurende de gehele reis : 450 euro
• 1 Initiatie van de Hatun Karpay: € 150 door Don Hernan
* 1 persoonlijke healing: € 75 door Don Hernan
** 1 week verlenging naar het Titicacameer 

VLUCHTGEGEVENS

Je kunt zelf je vluchten boeken, nadat je de aanbetaling op de website van Spirittours hebt gedaan.

HEENVLUCHT:
Vertrek met de KLM van Amsterdam om 9.55 uur.  15.25 uur in Lima. 18.30 vertrek uit Lima naar Cuzco. Aankomst in Cuzco om 19.40 uur.

TERUGVLUCHT:
Vertrek vanuit Cusco om 13.20 uur. Aankomst in Lima om14.50 uur. Vertrek met de KLM naar Amsterdam om 17.30 uur. Aankomst de volgende dag 26 juni om 12.50 op Schiphol.

Als je de reis een week verlengd, dan vlieg je terug op 5 Juli 2024 vanaf La Paz in Bolivia ( om 5.30 uur ) naar Amsterdam. De vlucht gaat via Lima naar  Amsterdam. Je komt hier op 6 juli om 12.50 uur aan.

Als je hulp nodig hebt, laat het me weten.

In Munay, Anne

Call me in:

Magische Inca Reis Peru 14 – 26 juni 2024

Magische Inca reis goede afmetingen
Boek hier!

Peru & Bolivia Reis 14 juni – 3/5 juli 2024

foto st 3
Boek hier!

Peru & Bolivia Reis 26 juni – 5 juli 2024

WhatsApp Image 2022-12-01 at 12.15.11
Boek hier!

Programma:

Vrijdag 14 juni 2024 is jouw reisdag van Amsterdam/Brussel naar Lima naar Cusco. Als je in Cusco aankomt kun je met een taxi naar het Ninos Hotel in Cusco. Dit is een half uur rijden.

Afkortingen: O = ontbijt , L = lunch en D = avondeten

DAG 1 en 2 – 14, en 15 juni zijn aankomdagen | O
Welkom in Cusco. Cusco is een heel gezellige stad en makkelijk om zelf te verkennen. Ons comfortabele hotel ligt in het centrum, op loopafstand van het grote stadsplein Plaza de Armas met vele winkeltjes en terrasjes. Het is belangrijk dat je de eerste twee dagen veel rust neemt ivm het wennen aan het hoogteverschil. Aan te raden is om 2 uur te bewegen en dan 2 uur te gaan liggen. Om en om. Maar voel vooral zelf jouw lijf. Deze dagen ben je vrij om te doen wat je wenst. Misschien vind je het leuk om naar de Kathedraal of een van de twee kerken te gaan of lekker een terrasje te pakken rondom het prachtige plein en naar de kleurrijke voorbijgangers te kijken. In de avond kun je zowel in het hotel als wel in een van de vele restaurants in Cusco dineren.

DAG 3 – 16 juni | O – L

Vandaag begint officieel onze reis. We gaan gezamenlijk ontbijten in ons gezellige hotel.  Na het ontbijt gaan we naar de krachtplek Sashuaman en Quenco. Hier ontmoeten we Don Hernan en hij gaat met ons een traditionele Inca-ceremonie /despacho doen voor onze groep en onze reis. Een welkoms ritueel voor een goede, inspirerende en veilige reis. Daarna reizen we door naar ons hotel in Pisac. Hier heb je de rest van de dag en avond vrij. Ons hotel ligt aan de rand van Pisac en je loopt zo de gezellige straatjes in. De familie van het hotel zijn liefdevol en enorm gastvrij.

’s Avonds kun je met Anne mee naar een fijn restaurant in het dorpje of je kunt iets te eten bestellen in het hotel en heerlijk in het hotel blijven. Ook deze dag is het nog heel belangrijk om goed te luisteren naar wat je lichaam je aangeeft i.v.m. het acclimatiseren voor wat betreft de hoogte.

DAG 4 – 17 juni | O-L

Vandaag ontvang je van Don Hernan een Condor initiatie om je (dieper) te verbinden met de Condor. De Condor laat jou zien waar jij nog amper van durft te dromen. Vervolgens bezoeken de Tempel van Pisac. Pisac is beroemd om haar prachtige terrassen. De Tempel hier is rond een sterrenboodschap gebouwd. En we gaan hier ons openen en verbinden met onze sterren-families. Vanaf de Tempel is er een prachtige wandeling naar het levendige marktplein van Pisac. Deze wandeling duurt ongeveer 4 uur. In ons traditionele Inca dorp, met haar vele winkeltjes en marktkraampjes, kun je nog eindeloos rond struinen om mooie souvenirs te komen.

DAG 5 – 18 juni | O- L – D

Vandaag gaan we met Don Hernan in de ochtend naar de magische cirkels van Moray. Moray staat bekend om zijn landbouwtechnieken maar wij gaan er heen om ons te verbinden met Pachamama en de vrouwelijke energie. Na de ceremonie is het heerlijk om een uurtje rond te wandelen over de aangelegde terrassen en de energie in de aarde cirkels te voelen. Daarna rijden we door naar don Hernan om bij zijn familie te lunchen en in de middag Chinchero te bezoeken. Diegene die een Hatun Karpay willen, kunnen dit vanaf vandaag ontvangen van Don Hernan. Na het avondeten maken we een kampvuur en slapen in het spirituele centrum van Don Hernan.

DAG 6 19 juni | O – L

Samen met Don Hernan gaan we naar de berg La Simona om ons te verbinden met La Simona en de Nusta’s. Deze dag zal onze vrouwelijke energie geactiveerd en versterkt worden. La Simona zal ons helpen om ons nog meer te verbinden met onze voorouders, inclusief hun helende vermogen. Maar ze helpt ons ook om ons meer te verbinden met de plek waar wij vandaan komen, zodat wij ons meer geworteld voelen. La Simona helpt je om thuis te komen in jezelf zodat je beter in je eigen energie kunt blijven. Ze verbindt je met jouw kracht in je zonnevlecht (derde chakra) en jouw bestemming. In de namiddag gaan we naar onze eco-lodge casa COLIBRIE in Urubama om te rusten en te dineren.

DAG 7 –  | 20 juni O – L

Na zoveel indrukken is het fijn om een vrije dag te hebben.

Een heerlijke bij-kom-dag in een de eco-lodge. Vandaag hoef je helemaal niks!  Deze ecolodge is een heerlijke plek om een dag aan zelfreflectie te doen. Het heeft een tuin en een restaurant waar je kan lunchen en dineren. Je hebt even tijd voor jezelf om een boek te lezen of een fijne wandeling te maken of een healing of Hatun Karpay inwijding van Don Hernan te ontvangen.

De Hatun Karpay inwijding is een inwijding om je hart nog meer te openen. Deze inwijding is intens en vraagt om rust en stilte voor de integratie van de energie in je lijf. De tuinen van de eco lodge zijn heerlijk om dan in te ‘ZIJN’. En een leuk weetje: Urubamba is een leuk plaatsje om te bezoeken en heeft de meeste zonuren van Peru.

DAG 8 – 21 juni | O – L – D

Vandaag is de Summer Solstice!!!! Een hele speciale portaaldag en wat gaan wij doen: wij gaan om 14.58 met Don Hernan een Solstice ceremonie doen. WAUW!!!! en dat op de berg van de healers. En dat is nog niet alles…… We gaan al paardrijdend de bergen in.
Je hebt geen ervaring nodig om paard te kunnen rijden. Er is volop begeleiding die met ons mee rijden of lopen. De trektocht door de prachtige natuur ‘in de bergen van healing’ is een hele bijzondere ervaring. En dat onder begeleiding van Don Hernan. Hij brengt ons naar diverse krachtplekken om daar met ons ceremonies  te doen en ons te verbinden met het licht van de sterren van de Pleijaden. Dit is een heerlijke, lichte energie van thuis komen. De ceremonies brengen je nog dichter bij jezelf, met de bedoeling om je ten diepste te herinneren wie je werkelijk bent en wat je healings-vaardigheden zijn vanuit andere levens. Misschien heeft de berg onze healing en/of nieuwe codes ook wel nodig. We zullen het gaan ervaren wat mag gebeuren op deze bijzondere plek en dag.

DAG 9 – 22 juni | O

Vandaag gaan we naar Ollanytaytambo en haar Tempel ruïnes. Dit is een heel gezellig plaatsje met een hele liefdevolle sfeer en een prachtige Zonne Tempel. De Christus energie is all over. Anne is verliefd op deze plek. “De trilling is hier zo zuiver en hoog”. Een wahala voor energiewerkers. En in de Tempels gaan we natuurlijk samen portaalwerk doen en we hebben tijd om even naar de markt te gaan en de vele winkeltjes. We blijven in een heerlijk peruaans hottelletje overnachten.

DAG 10 – 23 juni | O – L

In de ochtend is het prachtig om met zonsopgang bij de Tempels te zijn en te mediteren. Als je Anne zoekt dan is zij daar. Jij hebt meer dan welkom om mee te doen. In de ochtend ben je officieel vrij. Je kunt er voor kiezen om naar de Tempel ruïnes te gaan of naar de tempel van de Zon maar je kunt ook naar de markt of een terrasje pakken. We gaan om 13 uur samen lunchen op het grote plein. Na de lunch nemen we de luxe trein naar Aquas Calientes. Aquas Calientes is het ‘voorstation’ voor Machu Picchu. Het is een nogal toeristisch en druk dorp boven in de bergen met veel winkeltjes en reastaurantjes. Maar wel gezellig. Wil je weg van de drukte dan zijn de Hot Springs een aanrader. Terwijl je in het water bent, ben je omringd door de bergen en de jungle. Heel bijzonder. De na-middag en avond ben je vrij.

DAG 11 – 24 juni | O

Vandaag gaan we heel vroeg in de ochtend naar de kristalstad MACHU PICCHU. Dit is een beleving opzich die een ieder op zijn of haar manier mee gaat maken. De energie en de Lama’s ( heilge wijzen) zijn prachtig en puur. Laat je niet afleiden door de mensen maar focus je op jezelf en verbind je met deze kristalplek. It’s a ones in a lifetime experience! En wil je meedoen met een Multi Dimensionale Activatie van Anne, dan kan dat op Machu Picchu!!!!!

In de middag vertrekken we weer per trein en bus naar Cusco.

DAG 12 – 25 juni | O

Vandaag is officieel onze laatste dag van jouw spirituele reis door de Heilige Vallei van Peru. Na ons gezamenlijke ontbijt komt Don Hernan naar ons hotel toe om onze reis ceremonieel af te sluiten.

En dan vertrekken enkelen van ons vandaag in de middag/avond weer naar Nederland/België met een volle rugzak met bijzondere levens veranderende ervaringen.

Peru verrijkt iedereen en opent je hart nog meer. En………. je zult niet de eerste zijn die op dat moment weet dat je binnenkort weer zult terugkomen in dit land waar jouw ziel iets mee heeft: PERU.

Maar als je nog niet naar huis wilt dan kun je je reis verlengen. Je kunt dan mee naar een ander gedeelte van Peru. Anne reist verder naar het Titicacameer en jij kunt mee. Hieronder lees je hoe de reis dan verder gaat.

Na het afscheid van enkele van de groepsleden en van Don Hernan, hebben wij de middag en avond vrij in Cusco. Als je nog een Hatun Karpay inwijding of healing wilt van Don Hernan dan kan dat. In de avond gaan we uit eten in een waanzinnig lekker eco verantwoord restaurant met elkaar.

​DAG 13 – 26 juni | O

Vandaag gaan we met een peruaanse excursie bus via een bezoek aan de Tempel van Wirracoacha ( Peruaanse God ) naar Puno. We verlaten de Heilige Vallei en komen in een heel ander Peru.

DAG 14 – 27 juni | O

Na het ontbijt gaan we inkopen doen met sjamaan Ernesto voor onze ceremonie die we die middag gaan doen op de waanzinnige krachtplek AMARU MURU. Deze plek is een multi dimensionaal portaal waarin je sjamanistische reizen kunt maken. We gaan hier portaalwerk doen en Ernesto zal in de avond een klankschalen concert geven.

DAG 15 – 28 juni | O

Vandaag varen we met de boot naar het prachtige eiland Amanti. We blijven 1 nacht op dit prachtige eiland en we gaan portaal werk doen bij de Tempels van Pacha Mama en Papa Titi en laten ons leiden wat we nog meer aan Licht en Aarde werk op dit eiland mogen doen. We zullen ons afstemmen op wat de bedoeling is. In de middag varen we weer terug naar het vaste land.

DAG 16 – 29 juni | O

Vandaag gaan we naar het megalitisch Tempelcomplex TAWANAKU in Bolivia om hier een spirituele ceremonie en lichtwerk te gaan doen bij ‘the gate of the SUN’. Verder is er veel te onderzoeken de getrapte piramide, een portaal en er zijn oude aangelegde kanalen met verbindingen naar diverse krachtplekken over de hele wereld. Wij gaan ons energetische afstemmen om te voelen wat er qua licht en aardewerk gedaan mag worden op diverse plekken van dit bijzondere Tempelcomplex. Dat de Lemurianen ons hier naartoe sturen, is voelbaar.

DAG 17 – 30 juni | O

Vandaag ontdekken we de krachtplek van Copacabana en gaan vervolgens op de boot naar het eiland van de Zon. Hier bezoeken we de krachtplek en overnachten op het eiland.

DAG 18 – 1 juli | O

In de ochtend bezoeken we het eiland van de Maan en gaan via een wandeling op het strand naar de Tempel boven op het eiland. Hier gaan we lichtwerk en onze afscheids ceremonie doen. In de namiddag gaan we weer met de boot naar het vaste land en vertrekken naar La Paz.

DAG 19 – 2 juli  | O

Na ons gezamenlijke ontbijt is het bye bye tijd. En vertrekken we naar de airport om voldaan weer van La Paz naar huis te vliegen…..